Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

29.10.- 05.11.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние в знака Скорпион
Периодът е добър за утихване на разгорещени емоции, които е вероятно да възникват. Повече уединение в себе си – може да възстанови целебна енергия, да подскаже зараждащите се нови идеи и забравени намерения за ново начало. Цветове в златисто придават увереност. Кристал: сив лунен камък –преобразува енергията.

ОВЕН – Пренасочете своята активност, според вътрешните си усещания. Използвайте енергията си за постигане на ползотворност. Отдавайте внимание на вътрешните процеси, които пораждат напрежение или спокойствие. И развивайте положителното в себе си. Възможни са интересни сънища.
ТЕЛЕЦ – Хубаво е да укротите постъпващите желания и да ги осмисляте. Всяко противоречиво чувство е плод на вътрешна потребност и външно влияние. Отсявайте тези различия, интуицията ще ви помага. Оформят се нови идеи, които в рутината ще ви помогнат. Скритото ще стане явно.
БЛИЗНАЦИ – Ако успеете да овладеете напрежението, ще усетите сигурност във всяко свое действие. Ако не се повлиявате от външните реакции, ще постъпите различно от друг път. Гледната точка може да се разшири и да видите неподозирани възможности. Просто овладявайте страстите си.
РАК – Вашата чувствителност може да регистрира чуждите емоции. За да не бъдете увлечени в ситуация, която не е вашата, изпитайте собствените си чувства. Може да се окаже, че нямате желание да участвате. Бъдете искренни със себе си, отказвайте или приемайте, само ако го желаете наистина.
ЛЪВ – Възможни са разочарования от общ характер. Натрупване на случки, в които сте реагирали емоционално. Насочете вниманието си в идеите, които се зараждат в ума. Ако искате да постигнете спокойно решение, изградете вътрешно състояние на мир. Времето е много подходящо за това.
ДЕВА – Емоционалната природа ще избухва и утихва, като махало на часовник. За да не попадате в тези контрасти, погрижете се за личното си равновесие. Бъдете физически активни без да се претоварвате. Освободете мислите си и ще усетите нов прилив на позитивна настройка.
ВЕЗНИ – Ако се отдавате на моментите и следите реакциите си, ще установите повторения. Може да имате чувството, че нищо ново не се случва. Сънищата ви могат да се окажат доста ярки или да страдате от безсъние. Вътрешната ви настройка е причина за личните предпочитания. Случки много.
СКОРПИОН – Вие се намирате в собствената си двойнствена природа. Може да чувствате раздвоение, противоборство между чувства и реакции. Опитайте се да използвате периода, така, че да преобладават истинските ви вътрешни намерения, независимо от външните обстоятелства. Можете много.
СТРЕЛЕЦ – Не се натоварвайте с излишни очаквания, нито за себе си, нито за околните. Следвайте поведение на последователност в собствените си разбирания, като се стремите да ги разширявате. Възможно е емоционално напрежение, което пречи на истинските ви намерения.
КОЗИРОГ – Може да преодолявате пречки от материален характер, но се съсредоточете върху емоционалните си бариери. Нещо може да се повтаря многократно, докато не разберете неговата природа. Ако си осигурите известно усамотяване, ще получите и решения и нови намерения.
ВОДОЛЕЙ – Може да имате усещането, че нещата се бавят или спъват. Нужно е да се отделите от центъра на събитията, да останете със себе си. Тогава ще получите ясен и по-всеобхватен поглед за дадена ситуация. Решението и постъпките ви, трябва да бъдат в синхрон. И ще има нова перспектива.
РИБИ – Може да се “гмурнете” на дълбоко в собствените си чувства. И каквото усетите, това и ще проумеете. Вашата активност и реакции, трябва да бъдат уравновесени. Овладейте желанията си, които се пораждат от страх и несигурност. Разпознавайте кое и какво ви носи. Бъдете смели в намеренията.

Leave a Reply