Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

12.11.- 19.11.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
През този период са възможни развръзки и финализиране на поети ангажименти. Новоизменения, които носят резултати. Цветове в семпли нюанси ще поддържат спокойствието. Кристал: планински кристал – има зареждащи свойства.

ОВЕН – Продължавайте да следвате вътрешните си потребности. Изчистете страховете си, като изяснявате всяка ситуация. Възможни са изострени емоции, които биха довели до объркване. Нужно е да поставите ясно целите и да намерите възможните решения. Информирайте се навреме.
ТЕЛЕЦ – Необходимо е да спазвате дисциплината, която усещате. Възможни са прекомерни апетити както към храната, така и към други изкушения. Ако си наложите емоционално равновесие, ще постигнете необходим резултат. Овладявайте страстите си навреме и следвайте избраното.
БЛИЗНАЦИ – Възможни са дълбоки вътрешни противоречия. Не задълбавайте в привидната очевидна обстановка. Търсете скритото, което ще напира да излезе по всякакъв начин. Вместо да отлагате е добре да признаете някои страхове. Вероятно нещо не е такова, каквото на вас ви изглежда.
РАК – В кратък срок са възможни поредица от дребни събития. На изпитание са подложени вашите емоции и умението да ги контролирате. Избягвайте конфликтните или заядливи хора, както и масови сбирки. Лесно можете да се подведете по чуждите интереси. Проверете дали и вашите са такива.
ЛЪВ – Обратно на очакваното е мотото на периода. Може да ви се струва, че всичко е наопаки. Тези усещания ви подсказват вашите вътрешни нужди, които сте пренебрегнали. Дълбока чувствителност и лесна раздразнимост при най-малките пречки или неразбиране. Разчитайте на себе си.
ДЕВА – Налага се да преразгледате дадена ситуация или проблем. Мисловната ви настройка е твърде възприемчива към околната среда и хората. Осигурете си самостоятелност и почивка, за да разгледате целите си. Промяна в активността, както и в средствата за постигане на желаното.
ВЕЗНИ – Ще намерите крехкия баланс в себе си, между желанията и възможностите. Ще получите новина или информация, което да послужи във ваш интерес. Колебанията ви могат да бъдат преустановени, стига да следвате вярата си, без да сте зависими от инакомислещите около вас.
СКОРПИОН – Средата, в която се намирате, може да повлияе и върху целите ви. Ако е необходимо, отложете дадено начинание. Добре е да проучите отново факти и да заимствате чужд опит. Търсете помощ, без да се притеснявате или страхувате, защото около вас са подходящите хора.
СТРЕЛЕЦ – Възможна е лесна възбудимост и в мислите, и в чувствата, и в действията. Това се дължи на прекаленото ви желание за успех. Намалете темпото и си осигурете почивка, останете сами със себе си. Важно е да проучите вътрешните си намерения и желания, за да ги осъществявате.
КОЗИРОГ – Изчистване на неяснота или спорове. Възможни са заплетени ситуации, както и двуличие. Бъдете позитивно настроени и максимално целеустремени. Не си позволявайте бурни емоции; ако има такива, е добре да проучите на какво се дължи вашето повишено желание и устрем.
ВОДОЛЕЙ – Необходимост и ограничения са възможни. Това са част от нещата, които не приемате и не харесвате. Изучавайте прецизно всяка ситуация и ще постъпите адекватно. Овладявайте емоционалните си изблици и не си позволявайте депресивни мисли.
РИБИ – Възможно е мислите ви да изпреварват събитията. Ако се доверите на вътрешните си усещания, ще можете да постъпвате в крак със себе си. Това може да ви коства известни неприятности, но ще следвате своите цели. Ще намерите правилния подход, стига да останете спокойни и уверени.

Даниела Ангелова

Leave a Reply