Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

19.11.- 26.11.2013 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна
Времето е подходящо за проява на умереност и спокойствие. Чрез тях се постига разумно поведение и адекватно отношение. Цветове в индиго и червено, могат да подобрят кръвообщанието, успокояват нервите. Кристал: лунен камък –поддържа емоционалното равновесие.

ОВЕН – Периодът може да се окаже преходен. Спокойното отношение към събитията ще ви донесе полза при следващите стъпки. Възможни са колебания при избор на целите или промяна в приоритетите. Важно е да останете наблюдателни и съзнателно да вземате участие в каквото желаете.
ТЕЛЕЦ – Още известно време ще продължи усещането за ограничение. Намаляване на желанията или липса на активност. Възможни са променливи емоционални настроения, което може да се отрази на решенията ви. Постарайте се да не изпадате в крайни състояния на отрицание или приемане.
БЛИЗНАЦИ – Променлив период, който ви дава възможност за избор. Важно е да прецените всяка ситуация, за да можете да избирате разумно. Може да има неочакван или дългоочакван резултат, което да ви даде нова насока. Спънки, които сте имали, ще се преосмислят и преодоляват. Шансове.
РАК – Възможни са неразположения от емоционален характер. Въздържайте се от предубеждения и готови мнения. Важно е да запазите самообладание и спокойно да преценявате всяка ситуация, особено в междуличностните оношения, където са възможни провокативни реакции и поведение. Умереност.
ЛЪВ – Възможни са разногласия с околните или противоречивост у самите вас. Може да усещате намалена работоспособност или енергичност. Добре е да успокоите емоциите и да рискувате умерено. Смяна на средата ще ви се отрази благотворно. Осигурете си почивка и положителни емоции.
ДЕВА – Ако сте в движение или пътувате, ще се чувствате по-добре. Отношението ви към околните е важно за собственото ви душевно равновесие. Възможни са дълбоки емоции и тяхното неразбиране. Ако имате здравословен проблем, то и времето за неговото лечение е изключително подходящо.
ВЕЗНИ – Хронични състояния на повторение както в настроенията, така и в действията. Търсената промяна се случва, просто бъдете търпеливи. Толерантност се изисква към себе си и другите. Колкото и неразумна да ви изглежда ситуацията, търсете своето участие и с какво да я поддържате.
СКОРПИОН – Вашите действия са пряко отражение на чувствата ви. Възниква променлива обстановка, която съответства на собствената ви вяра или съмнения. Общувайте с позитивни хора, които ще ви дадат прилив на енергия. Ако е нужно, посъветвайте се и тогава решавайте.
СТРЕЛЕЦ – Не подценявайте опита на другите. В общуването е възможно излишно напрежение, идващо от различия. Посветете се на собствената си мъдрост и бъдете наблюдателни. Емоционалното ви равновесие зависи изцяло от вас. Пътуване или новина могат да отложат или да променят плановете.
КОЗИРОГ – Вълнуват ви конкретни неща, цели, хора. Прекаленото вторачване може да доведе до излишно напрежение. Правете изводите си тихо и самостоятелно, правете промени плавно. Избягвайте да насилвате себе си и другите, ако намеренията не съвпадат. Намерете си личните предпочитания.
ВОДОЛЕЙ – Имате шансове за оригинални постъпки. Стига да се съобразите с околните и да намерите верния път към отделната личност. Много по-сигурно е да проявите разбиране, отколкото да налагате мнението си. Целеустременост и издръжливост ще са ви нужни, поддържайте ги с ентусиазъм.
РИБИ – Вашата колебливост може да се обърне в настъпателност. Избягвайте да убеждавате другите в правотата си. Останете спокойни и уверени в себе си, така ще постигнете желан резултат. Ако се бави нещо, опознайте неговите детайли и потърсете съдействие за отстраняването на пречките.

Даниела Ангелова

Leave a Reply