Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

03.12.- 10.12.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Времето е подходящо за нови начинания и повече активност. Възвръщане на минали или стопирани цели. Оранжевите цветове носят увереност и жизненост. Кристал: магнетит – пази от уроки, укротява страстите, успокоява.

ОВЕН – Можете да започнете нещо ново или да подновите минали начинания. Вашата активност ще бъде и вашата сила за постигане на желан успех. В общуването е възможна силна чувствителност, затова владейте страстите си. Осигурете си самостоятелност. Пътуване, покана за гости, новина.
ТЕЛЕЦ – Възможно е колебание или нерешителност, когато ви е нужна увереност. Бъдете интуитивни и се доверете на себе си. Приемайте съвети, но не позволявайте на друг да взема решенията. В любовен план са възможни недоразумения, не правете прибързани изводи.
БЛИЗНАЦИ – Имате възможност да реализирате нещо от миналото. В бизнес план съществуват отлични позиции, които можете да заемете. Стига да се справите със собствените си страхове или гледна точка. Отдайте вниманието си на увереността, а не на съмненията и слушайте своя ум.
РАК – Може да чувствате известно напрежение за определени планове. Част от миналото все още има роля и в настоящето. Възможни са повторения в чувства или обстоятелства. Сега му е времето да преодолеете и трансформирате определени негативни последствия. Започнете на ново и на чисто.
ЛЪВ – Времето ви помага да определите посоката си. Променете част от повтарящите се мисли и чувства, осъзнайте навиците си. В любовта и взаимоотношенията ви е възможна неочаквана или рязка промяна, особено към края на периода. Споделете, изяснете, питайте и въобще говорете.
ДЕВА – Твърде е възможно да усетите емоционален дисбаланс. Това не се дължи на външните обстоятелства в живота ви, а на преходен времеви момент. Избягвайте категоричните изводи, просто проучете чувствата си. Към края на периода са възможни съвсем друг тип чувства и мисли.
ВЕЗНИ – Можете да довършите започнати дела, както и нови начинания. След средата на периода навлизате във време на силна активност и много взаимопомощ. Бъдете отворени към различното и нестандартното. Може да си припомните нещо от миналото, което ще ви е от полза и сега. Новини.
СКОРПИОН – Хубаво е да направите ясна разлика по отношение на собствените си мисли и чувства. Времето носи известни промени, които са важни за личните ви дела. Вашата гледна точка и реакции ще бъдат от значение за по-нататъшните ви цели. Заобикаляйте това, което можете. Надскочете дори себе си.
СТРЕЛЕЦ – Още в първите дни на месеца ще усетите вътрешна промяна. Почти през целият месец ще имате удобни случаи и възможности. Важно е да изясните собствените си цели и желания. Възможни са емоционални сривове и твърде висока чувствителност. Късметът е на ваша страна.
КОЗИРОГ – Може да бъдат засегнати връзките ви от всякакъв характер. Потърсете лоялните приятелства и партньорства, срещайте се с приятни хора. В любовен план са възможни променливи ситуации и чувства. У вас има промяна, навлизате в период на познати от миналото възможности.
ВОДОЛЕЙ – Ще имате прилив на сили, от вас зависи накъде ще ги насочите. Ако можете, променете отношението си в субективни ситуации. Проявете повече енергичност и търпение, когато обстоятелствата го налагат. В общуването са възможни напрегнати и противоречиви разговори.
РИБИ – Избягвайте обещания от всякакъв характер. Проявете далновидност, особено при повишени страсти от ваша страна. Възможни са проблемни ситуации, които не зависят лично от вас. Не се месете, не вземайте страна, освен ако наистина го желаете. В любовта има неписани правила, разберете ги.

Даниела Ангелова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*