Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

10.12.- 17.12.2013 г.
Фаза на Луната: Нарастваща Луна в Риби
Времето е добро за търсене на алтернативни решения, за сключване на договори, за съдружие и партньорство. Ще се намира подкрепа и помощ за реализация на цели и желания. Цветове в златистокафяво носят разумно спокойствие. Кристал: седеф – балансира емоциите.

ОВЕН – Навлизате в дълъг период на партньорства и общуване. Важни са взаимоотношенията и връзките, които вече имате, и тези, които създавате. Ще установите нов ритъм във всекидневието си, както и нова подредба на приоритетите. Намирате решения, просто бъдете активни и позитивни.
ТЕЛЕЦ – Хубаво е да се противопоставите на инерцията, която ви е обзела. Още към края на периода ще преминете на друга “вълна”. Възможна е рязка смяна в посоката на вашите мисли и чувства. Имате възможност да промените както своето отношение, така и желанията си в дългосрочен план.
БЛИЗНАЦИ – Можете да използвате опита си в напрегнати ситуации. Неочаквано обстоятелство ще наложи и нов подход. Разчитайте на хора, които имат опит в подобен род събития. Доверчивост не се препоръчва, а ясна мисъл и разумна активност. Не бъдете твърде критични или високомерни.
РАК – Възможно е да промените част от плановете си. Не е нужно да реагирате тъжно или нервно, защото желанията ви ще бъдат удовлетворени. Преминавате през етап на нови възможности, които са в пряка връзка с минали ваши действия. Провете личните си предпочитания и ще намерите сходството.
ЛЪВ – Вашата проницателност ще е голяма и от полза, стига да не проявите наивност. Пазете се от прекалени похвали и критики, които могат да повлияят върху решенията ви. Изненади няма да липсват от хора и събития, които най-малко очаквате. Поставете си разумни срокове и вярвайте в чувствата си.
ДЕВА – Не се колебайте да търсите и да получите най-доброто за себе си. Проявете грижа за здравето и спокойствието си. Възможни са завишени очаквания от околните или близките хора, което пък води до известни разочарования. Следвайте своя ритъм, чрез общуването ще получите резултат.
ВЕЗНИ – Ще навлезете в период на финализиране и приключване. Това важи за всяка област, така че не се колебайте и действайте смело. Може да се чувствате натоварени, но полза ще има. Доверете се на интуицията и опита си, търсете съдружие и партньорства за целите и желанията си.
СКОРПИОН – Вашата наблюдателност ще помогне при решенията ви. Там, където се налагат такива, не отлагайте и бъдете уверени. Важно е да не се съмнявате в собствената си правота, независимо какво показват условията. Ако сте си наумили нещо, просто го правете с вяра.
СТРЕЛЕЦ – Подкрепа ще ви е нужна и ще я намерите. Важно е да бъдете емоционално спокойни, за да използвате капацитета на ума си. Не се отнасяйте високопарно към дребните грижи и не преувеличавайте ничий проблем. Общуването и партньорството са силната страна в този период.
КОЗИРОГ – Ако се чувствате разконцентрирани или твърде обсебени от дадено нещо, просто го оставете за известно време. Нужно е да бъдете наблюдател на собствените си чувства и мисли. Ще излезете от този период на инертност съвсем скоро. Бъдете подготвени за активност и то дълго време.
ВОДОЛЕЙ – Изяснете си добре целите и се концентрирайте върху действията си. Резултати, които очаквате, може да се забавят или променят. Още към края на периода ще имате различни усещания за нещата, така че не прибързвайте в изводите. Търсете подкрепа и съмишленици, те са около вас.
РИБИ – Ако имате желание за новости или промяна, съвсем скоро ще ги имате. Не очаквайте рязка промяна, а се огледайте в настоящето си. Вече присъстват хора и обстоятелства, които работят във ваша полза. От вас се иска да проявите проницателност и вяра в собствените си действия и мисли.

Даниела Ангелова

Leave a Reply