Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра –имате всичко”

7.1.- 13.1.2014 г.
Фаза на Луната: Нарастваща луна
Времето е добро за изчистване на недоразумения и отношения. Възможна е вътрешна противоречивост или неприемане. Общуването и връзките са важни, действайте в замисленото. Цветове в карамел подобряват кръвообръщението. Кристал: содалит – балансира психоемоционалното състояние.

ОВЕН – Важно е сътрудничеството и общуването, като са възможни изненади. Вашето постоянство може да укрепи различен тип взаимоотношения. Не пренебрегвайте емоционалните си изблици, като се опитате да ги разберете. Подем в ново начинание или познанство. Вярвайте в собствените си сили.
ТЕЛЕЦ – Възможни са сътресения от емоционален характер. Общуването ще е от голямо значение, обърнете внимание на връзките си. Бъдете внимателни с обещания и подписване на договори. Пътуване или новина може да отключи у вас забравени желания.
БЛИЗНАЦИ – През това време, ще можете да видите в пълнота своите цели. Възможни са крайни емоции или проява на инатливост. Добре е да говорите повече, когато се налага. Връзките и партньорствата ще са на преден план. Погрижете се за добър сън.
РАК – Можете да започнете промени или нещо ново. Внимателни бъдете към желанията си и изискванията на околните. Възможно е да проявите раздразнителност, поради неразбиране. Ще можете да прозрете важни за вас подробности. Някои връзки е възможно да се разпаднат в сегашния си вид.
ЛЪВ – Може би трудно ще постигате желанията си, особено ако зависят от други хора. Нужно е да проявите разбиране, дори да изчакате за дадено развитие. Погрижете се за положителните си емоции, както и за някои връзки. Възможни ограничения или спънки, относно документация или дела.
ДЕВА – Възможности се явяват в близките ви отношения и връзки. Ако се чувствате напрегнати или ограничени, това се дължи на нещо у вас. Бъдете добри да установите причините за собственото си неудовлетворение. Не бъдете взискателни, говорете повече и обяснете, ако се налага.
ВЕЗНИ – Вътрешен подем ще бележи желанията ви през тези дни. Възможно е неразбиране от страна на околните, бъдете деликатни. Проявете своите умения, където се налага. Общуването може да бъде затруднено, поради независещи от вас причини.
СКОРПИОН – Взаимоотношенията ви може да претърпят съществена промяна. Това се отнася за всяка сфера, защото такъв ви е периодът. Опитайте се да запазите своето самообладание и добро отношение. Ще бъдете твърди там, където се налага и ще постигнете добри резултати.
СТРЕЛЕЦ – Собствените ви емоции ще са барометър за околните. Не пропускайте шансове и връзки заради лошо настроение. Ще получите важна новина, която може би не очаквате. За повечето от вас се очертават силни страсти, пътуване и срещи. Подбирайте хората и отношенията.
КОЗИРОГ – Възможностите се променят, бъдете подготвени. Времето може да ви притисне откъм поети ангажименти. Проявете далновидност и преподредете приоритетите. Възможни са желания, които ще се чудите откъде са ви хрумнали. Те обаче си имат своя последователност, проучете ги.
ВОДОЛЕЙ – Може да има промяна, която няма да ви хареса. Ограниченията, които се налагат, не бива да се отразяват на емоционалните настроения. Ако се налага да вземете решения, огледайте нещата от всички страни. Общуването е на преден план и някои връзки могат да ви изненадат.
РИБИ – Преминавате през емоционални сътресения, макар да се чувствате уверени. Важна е вашата самоувереност и постоянство в желаните цели. Общуването и хората са вашия ресурс, погрижете се за добрите отношения. Ако чувствате напрежение в дадена връзка, е добре да се изяснят причините.

Даниела Ангелова

Leave a Reply