Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

23.4. – 30.4.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
През този период може да се усеща изменчивост, колебливост, двойственост. Времето е добро за решителност и последователност. Цветове в зеленосиня гама ще зареждат с разумна сърдечност. Кристал: авантюрин – усилва интуицията.

ОВЕН – За вас настъпва уверен и решителен период. Желания няма да липсват, но ще овладявате страсти и емоции. Временни неща могат да се окажат решаващи и постоянни. Ще загърбите нещо от миналото, след като сте го преживели отново. Ще долавяте интуитивно верния начин и път.
ТЕЛЕЦ – Ще имате възможност да постигнете желан резултат. Важно е да спазите правила, наложени отвън, но да поддържате вътрешната си чистота. Времето е изцяло на ваша страна, стига да успеете да го прозрете. Наложете си търпеливост, късмета ви работи. Не пренебрегвайте интуицията.
БЛИЗНАЦИ – Не прекалявайте в анализирането, бъдете и физически активни. Шансовете са във вашите ръце, за да преодолеете последиците от минали провали. Събитията се повтарят, за да можете да ги поправите и да действате по друг начин. Хора и обстоятелства ще ви дават вярна индикация за разума и за чувствата ви.
РАК – Провокирана е вашата емоционална природа, за да я опознаете. Склонни сте да мърморите, може да ви мъчи нерешителност и в същото време да рискувате. Разчитайте на логиката, но не пренебрегвайте силната си страна –инстинктите. Ако чувствате натиск от някого, изразете го ясно.
ЛЪВ – Вашето вътрешно равновесие ще бъде от значение. Може да сте заети с работа и ангажименти, но това няма да притъпи чувствата. Ще имате желание да получавате, колкото и давате. Ще ви бъде трудно да балансирате между личните потребности и чуждите капризи. Налага се да избирате.
ДЕВА – Възможно е да се чувствате по-установени в желанията си. Не се колебайте да вземате решения, няма как да знаете предварително за всички последствия. Осланяйте се на минал опит и на собствените си усещания. Изненада ще ви подскаже в каква посока да продължите.
ВЕЗНИ – Може да усещате известна двойственост в себе си, чувствата и желанията си. Не търсете в другите това, което липсва у самите вас. Вътрешното ви състояние е ваша лична работа и не можете да я поверите на друг. Очакванията ви се дължат на прекомерни съмнения или изисквания. Преценете.
СКОРПИОН – Ще откривате нови интереси и чувства у себе си. Пътуване, гости или предложение ще отключат минали случки и спомени. Важно е да развенчаете нещо за себе си, за да продължите уверено напред. Не си спестявайте критики и похвали, но се постарайте да бъдете обективни и ясни.
СТРЕЛЕЦ – Не бързайте, късметът е на ваша страна. Ако ще се позовавате на минал опит, то спомнете си и настроенията. Настоящите моменти поднасят низ от събития, от които можете да се ползвате. Направете така, че да извлечете полза от времето, като осмисляте желанията си.
КОЗИРОГ – Развивайте волята си във всяка една ситуация. Възможни са пречки и емоционални конфликти, различия и неразбиране. Всичко това е за ваше добро, стига да искате да се научите. Времето за вас е благосклонно и откъм събития, и откъм спокойствие. Общувайте с добри хора.
ВОДОЛЕЙ – Трябва да бъдете обективни и особено прецизни. Променливост в чувствата и настроенията могат да ви подведат. Въздържайте се от критики, избухливост и придирчивост. Не се налагайте на всяка цена, може да загубите ценно време и хора. Бъдете настоятелни, но и търпеливи.
РИБИ – Това, от което може да ви заболи, е всъщност и вашето спасение. Нужно е да преодолеете и да изчистите болезнени спомени и преживявания. Отварят се “три врати” и ще се налага да избирате. Нищо не се повтаря по един и същи начин. Премисляйте, но правете избор с разумно сърце.

Leave a Reply