Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра –имате всичко”

14.1.- 20.1.2014 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Рак
Периодът носи известна неустойчивост в емоционално отношение. Възможни са повишена тревожност и впечатлителност, лесна смяна в настроенията. Хубавото е, че мисленето може да преобладава над емоциите. Комбинирайте светли с тъмни цветове, за да създадете баланс. Кристал: планински кристал – придава емоционална стабилност, чисти негативната енергия.

ОВЕН – Погрижете се както за емоционалното спокойствие, така и за физическото си здраве. Нужни са ви разходки, движение и общуване с приятни хора. Възможни са неочаквани срещи или новини, които да променят и плановете ви. Съсредоточете се върху целите си, а бъдете подвижни в стъпките към тях.
ТЕЛЕЦ – Обърнете внимание на административните си дейности. Възможни са изненади, с които трябва да се съобразите. Творческите хора и професии могат да претърпят съществени промени. Те са свързани както с идеите и целите, така и с начините на приложение. Проявете разум и не бързайте.
БЛИЗНАЦИ – Налага се да бъдете адаптивни. Променливите резултати от ваши действия могат да породят излишна тревога или нервност. Съсредоточете се върху положителните неща около вас, за да промените умствени нагласи. Възможна е излишна раздразнителност, намерете време за почивка.
РАК – Изсква се да нарушите традиционен подход. Спазвайте нормите, но правилата могат да бъдат променени. Важно общуване или събитие ще ви насочи към желана цел. Няма да липсва и подкрепа, стига да потърсите такава. Погрижете се за емоционалните си настроения и не прибързвайте с нещо.
ЛЪВ – През този период са възможни изненади от всякакъв характер. Неочакваното сякаш ще ви съпътства, но то не е случайно. Готови сте за известни промени и моментите ви ги носят. Ако овладеете силната чувствителност, ще постигнете прекрасни отношения. За някои от вас те ще са доста значими.
ДЕВА – Може да изпитвате трудност в общуването и контактите. Мислите и чувствата са трудно съвместими едновременно. Проявете търпимост към себе си, а към околните – разбиране или подкрепа. Възможни са колебливост или нерешителност, което може да се дължи на емоционална неизказаност.
ВЕЗНИ – Възможна е склонност и прояви на емоционално поведение. Повишената ви активност може да не срещне разбиране от всеки. Сега е моментът да покажете лични качества и опит, просто преценете къде и пред кого. Погрижете се за психическото си спокойствие, оставайте сами за малко.
СКОРПИОН – Вашата чувствителност ще бъде доста повишена през тези дни. Опитайте се да използвате положителните аспекти. Избягвайте спорове и конфликти, участвайте съзнателно и разумно във всяко действие. Околните и средата ще ви оказват влияния, бъдете избирателни в мислите.
СТРЕЛЕЦ – Възможно е нарушение на навици и статукво. Тази неочакваност може да породи у вас тревожност. Пазете се от емоционални решения и бъдете предпазливи в изказвания. Ако повече слушате, отколкото да говорите, ще съумеете да прозрете важни новини. Пътуване и изненади.
КОЗИРОГ – Имате възможност да изчистите вътрешни противоречия и външни обстоятелства. Вашата сетивност ще работи във ваша полза, стига да овладеете силните си емоции. Не отдавайте значение на външните негативни дразнители, останете уверени в действията си. Любовта си има лице.
ВОДОЛЕЙ – Вашата изобретателна природа ще бъде провокирана. От вас зависи как приемате обстоятелствата и събитията. Нужно е да проявите независимост, без да прекъсвате взаимоотношения. Използвайте този период за смислени действия и ще постигнете част от определените цели.
РИБИ – Вашата интуитивна природа може да се вълнува и впечатлява по-силно от обикновено. Постарайте се съзнанието и разумът ви да надделяват над емоционалните настроения. Възможни са повече контакти и срещи, общуване и активност. Справяйте се с напрежението, като отсявате важното.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply