Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра –имате всичко”

21.1.- 28.1.2014 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Скорпион
Период на затихване, намаляване на напрежението, отпускане. Търсете положителното, красивото, разумното и ще го намерите. Възможна е бърза събитийност, бързо случване на нещата. Важно е в какво вярвате и колко силно го вярвате. Ако има несигурност, това означава, че се съмнявате.
Цвят: слънчевооранжев – изпълва с увереност. Кристал: лунен камък – преобразува емоциите.

ОВЕН – Възможни са емоционални срещи. Нещо, което сте планували в миналото, сега е на ход. Възвръщане на спомени и чувства могат да ви помогнат за някакво решение. Използвайте своя опит и мъдрост, като се доверите на себе си и другите хора. Възможни преговори и съдружия, документи.
ТЕЛЕЦ – Можете да подновите минала дейност, да направите стъпки към минала цел или желание. Да възобновите свое хоби и дори да се разгърнете. Към каквото сте насочени, това ще привлича вашето внимание. Положете усилия да внедрите вече придобито знание или умение. Общувайте активно.
БЛИЗНАЦИ – Развивайте своята творческа мисъл. Тя може да намери конкретно приложение. Ще попадате на подобни хора и ситуации, не отказвайте срещи, преговори и контакти. Възможен е неочакван обрат в някои отношения, анализирайте ги добре. Намерете общото със себе си.
РАК – Можете да наблегнете на общуването. Търсете позитивни хора и участвайте в позитивни събития. Много информация ще получите за свои проекти и цели. Може да се родят и нови, или да разширите настоящи. Ще разберете, че всяко събитие не се повтаря по един и същи начин.
ЛЪВ – Навлизате в период на повишена чувствителност. Може да чувствате отдръпване, да страните или да избягвате определени хора. Някакво събитие може да ви напомня за минало такова. Състоянието ви, обаче, сега е различно от преди. Преодолявайте инертността, използвайте си разума.
ДЕВА – Може да преминете през бързо протичащи процеси. И на физическо, и на психично ниво има променливост. Бъдете в синхрон с природата, не се притеснявайте излишно. Склонни сте към песимистични мисли, които е добре да установите, дали са вашите. Радвайте се, на малките стъпки.
ВЕЗНИ – Възможно е да преодолявате психичен стрес. Не се натоварвайте с неща, които може да свърши и друг. Ако се концентрирате само в краткосрочните цели, може да изпуснете от поглед хоризонта. Бъдете крачка напред, това го можете с въображението си. Използвайте го, по-често.
СКОРПИОН – Емоционалната ви природа се нуждае от сигурност. Само вие можете да си я дадете. Направете го, като насочите мислите си в нещата, които имате. Преобразувайте, каквото не ви харесва, без излишна тревожност. Можете да успеете в преговори, документи, правни казуси.
СТРЕЛЕЦ – Намалете темпото, за да уловите важното. Бъдете наблюдателни за собствените си усещания. Интуитивните реакции, хрумвания, прозрения и поведение ще ви бъдат верен индикатор. Възможни са условности, наподобяващи нещо от миналото, анализирайте го подробно и решете.
КОЗИРОГ – Плановете ви може да се променят, но със сигурност се движите към съществена цел. Важни могат да се окажат несъществени или нямащи връзка помежду си неща и хора. Доверете се на усещанията си и не спирайте да опитвате. Новост може да предизвика по-силна емоция.
ВОДОЛЕЙ – Навлизате в период на себереализация. Ако сте отворени към новото, ще намерите приложение и на уменията си. Бъдете внимателни в общуването, по-точно в определена връзка. Склонни сте да рискувате, да нарушите нечии правила или лично пространство. Умереност е нужна.
РИБИ – Дипломатичност ще е трудна. Опитайте се, да не участвате в спорове и конфликти. Не е нужно да доказвате, вероятно е въпрос на вяра. Можете да финализирате проекти, договори или да преподпишете споразумения. Не се подвеждайте по привидното, важно е същественото, него търсете.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply