Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра – имате всичко”

28.1.- 4.2.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Козирог
Времето е подходящо за планиране, задействане на нови неща и довършване на започнатото. Възможна променливост от емоционален характер. Дните ще подсказват ясно посоките за развитие. Цвят: меднобронзов – носи спокойствие за преодоляване на проблеми.
Кристал: седеф – вдъхва увереност, действа успокояващо.

ОВЕН – През тези дни можете да търсите съдействие за плановете си. Възможно е обаче рязко да смените посоката, да се върнете към изоставени цели. За някои от вас предстоят сериозни предложения, подписване на договори, важно пътуване, както и сключване на брак.
ТЕЛЕЦ – Имате възможност да си поставите нови цели. Овладявайте силните емоции, за да мислите разумно. Можете да се осланяте на близки и приятели, които ви подкрепят за проектите. Бъдете внимателни в общуването, при пътувания и срещи. Очаквайте малко, потрудете се повече.
БЛИЗНАЦИ – Може да се наложи да изчакате или да преустановите изпълнението на част от плановете. Потърсете мотивите и намеренията си, които ви подтикват към дадена цел. Чрез контакти и срещи може да попаднете на интересни събития. Позволете си самостоятелност и отстоявайте думите си.
РАК – Опитайте се да поддържате ентусиазъм. Променливост може да срещнете в междуличностните отношения. Изненади са възможни и по отношение на краткосрочните ви планове. Към края на периода ще имате повече възможности за успех. Обърнете внимание на мислите си, които също са променливи.
ЛЪВ – Можете да предприемете решителни действия за осъществяване на плановете си. Ще намерите подкрепа там, където най-малко очаквате. Премислете добре какво искате, защото може и да го получите. Изненади може да има в партньорските връзки и приятелските отношения. Настъпва важна промяна.
ДЕВА – Някакво събитие може да отключи забравени спомени. Ако почувствате тревога, анализирайте това състояние. Пътуване и новини могат допълнително да усложнят мислите ви. Направете така, че да знаете какво искате и следвайте неотклонно целта. Промените са за добро.
ВЕЗНИ – Довършете предприетите действия и обмислете нещата в цялост. Има възможност да разширите дейност или проект. Предложение или съвет могат да отключат нови идеи у вас. Бъдете смели в плановете си и ще намерите нужната подкрепа. Обърнете внимание на дребни детайли.
СКОРПИОН – Може да имате изнервящи обстоятелства, които не зависят от вас. Подходете уверено и ако трябва, намерете заобиколен път. Емоционално се отърсете от очакваните резултати и търсете чужда помощ. Не се натоварвайте с излишни ангажименти, които не са ваша работа.
СТРЕЛЕЦ – Преобладаващите чувства могат да очертаят различен хоризонт. Може да ви е трудно да се съобразите с действителността. Доверете се на минал опит, защото събитията ви се повтарят. Възможни са нови начинания, които изискват достатъчно увереност и доза смелост.
КОЗИРОГ – Вашите намерения ще намерят съответните условия. Важно е да разберете, че сте там, където желаете. Спомени от миналото могат да попречат на реалната ви преценка. Анализирайте чувствата си, бъдете с отворено съзнание за ставащото с вас. Пътуване може да ви помогне за това.
ВОДОЛЕЙ – Вашите цели могат да претърпят промени. Смяна на позицията и нова гледна точка ще се породят от минали събития. Привидното стечение на обстоятелствата може да ви наведе на размисъл. Действията ви носят конкретни резултати, които са объркващи. Трябва да си вярвате.
РИБИ – Промените около вас ще ви повлияват. Обърнете внимание на собствените си цели и търсете подкрепа. Има хора, на които можете да се доверите. Новости могат да ви объркат, ако дойдат неочаквано. Общуването и връзките ще бъдат индикатор на вашите чувства. Може да се наложи избор.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply