Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра – имате всичко”

11.3.-18.3.2014 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Дева
Дните до пълната Луна са подходящи за обединяване на психическата и физическата активност. Емоционална нестабилност е възможна поради бърза смяна на мислите, а от там и чувствата. Не спирайте да опитвате на практика идеите и хрумванията си. Не се съмнявайте в резултатите.
Цвят: бледолилав – развива интуитивното мислене и активност.
Кристал: карнеол – подобрява кръвообръщението, дава енергичност.

ОВЕН – Каквото желаете, това и ще постигате. Обединете своята активност с хора, които имат сходни интереси. Не губете време в съмнения и разсъждения, които ви отдалечават от целта. Анализирайте добре мислите и действията си, за да общувате с подобни вам хора.
ТЕЛЕЦ – Навлизате в нов период на чувствителност. Възможно е да сте разсеяни при постигането на определена цел. Желанията ви ще прескачат в много посоки, контактувайте с организирани хора. За някои от вас предстоят нови познанства или предложения. Неочаквани обстоятелства ще ви изненадат.
БЛИЗНАЦИ – Можете да предприемете нови стъпки в изпълнение на предишни желания. Сега е възможно да постигнете нещо, което до преди месеци е било невъзможно. Пътувания, контакти и срещи са изключително важни за вашите цели. Можете и да рискувате в нови сфери на работа или бизнес.
РАК – Вашата чувствителност е изострена. Ако сте ангажирани в прекалено много неща, може да изгубите представа за целта. Бъдете последователни и търсете нови възможности. Възможно е да получите неочаквани предложения, обърнете им внимание. Можете да разширите сферите на дейност.
ЛЪВ – Въздържайте се от емоционални реакции. Може да преувеличавате собствените си чувства поради известна загриженост или внимание. Време е да настоявате и да прецените на какво да обърнете внимание. Търсете хора, които подкрепят идеите ви. Финализирайте делата си.
ДЕВА – Погрижете се за настоящето с хора, които са около вас. Имате желания, които е необходимо да споделите и е възможно да бъдат удовлетворени. Не изпадайте в критични мисли, а бъдете практически активни, опитвайте. Вашата гледна точка ще се промени, като общувате с различни хора.
ВЕЗНИ – Намирате се в дълъг процес на реализация. През този период ще имате и напълно нови обстоятелства и случки. Нагледно ще установявате промените в настоящото статукво, ще срещате нови хора и предизвикателства. Променливите ситуации са шанс да покажете най-доброто от себе си.
СКОРПИОН – През тези дни ще получите много ясна индикация с какво да се занимавате. Ако използвате тези знаци, ще можете да се концентрирате и да се чувствате уверени. Имате много повече възможности, отколкото виждат очите ви. Използвайте интуитивните си усещания за нещата и хората.
СТРЕЛЕЦ – Възможно е да чувствате емоционално напрежение и да ви е трудно да се концентрирате. Нещата, които желаете да постигнете, са приоритет и на други хора. Намерете тези сродни души, без да изпитвате несигурност. Неочаквани срещи ще имате, така че бъдете подготвени за целите си.
КОЗИРОГ – Ще имате интересни обстоятелства, следете мислите си. Вашата активност ще е добре насочена, ако последвате желанията си. Нетърпението и притесненията ви няма да бъдат полезни. Използвайте интуицията си и бъдете конкретни в стъпките, които правите. Резултати ще има.
ВОДОЛЕЙ – Настъпва период на повишена чувствителност, изострени сетива. Целите, които си поставяте, ще определят и вашите действия. Яснота ще получите по въпроси, които пряко ви засягат. Вашето внимание може да бъде съсредоточено в ангажименти, които имат значение и за бъдещето ви.
РИБИ – Вашата активност може да бъде пренасочена. Променливите обстоятелства може и да ви засягат пряко. Насочете вниманието си към цели, които са важни за настоящия момент, концентрирайте се и настоявайте. За някои от вас предстоят новоизбрани ангажименти. За други – продължение на поетите.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply