Новини

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Имате вяра – имате всичко”

18.3.-25.3.2014 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Козирог
Характерни са прояви на нестабилно емоционално състояние или обърканост. Намалете активността и наблюдавайте повече собствените си реакции. В края на периода има рязка промяна в съзнанието.
Цвят: сребристо, перлено – преобразуват негативните състояния.
Кристал: аметист – зарежда с чисти и нови усещания.

ОВЕН – Използвайте дните за ориентиране в приоритетите. Ще можете да усетите разликата между емоция и чувство. Това ще ви помогне да отсеете съмненията, които ви обземат. Може да ви даде и нов старт в края на седмицата. Надскочете дребните препятствия и визирайте близкото бъдеще.
ТЕЛЕЦ – Имате възможност да осъзнаете собствените си бариери, които си поставяте. Поведението на околните е отражение на вашите страхове и надежди. Можете да проявите увереност, като се осланяте на сърдечните си импулси. Вашето вдъхновение е излизането от ограниченията.
БЛИЗНАЦИ – Подтиснати чувства ще намерят явен път на проявление. Наблюдавайте поведението си и ще намерите скритата причина. Не губете време в предположения и съмнения. Критиката ще е индикация за собственото ви неудовлетворение. Навлизате в сърдечни отношения.
РАК – Очертават се два пътя на състояние. А вашето поведение е проява на защита или нападение. Няма от какво да се пазите, проявете внимателно отношение към това как приемате нещата. Ако има забавяне в даден проект, то неминуемо има причина. Вашите съмнения или вяра решават резултатите.
ЛЪВ – Преминаване в друг етап на реализация. Дните са подходящи да анализирате постигнатото и да почувствате новите цели. Бъдете наблюдателни към поведението си, то отразява личните ви страхове и желания. Към каквото сте насочени, на това и ще обърнете внимание. Нови проекти и договори.
ДЕВА – Ще можете да се почувствате спокойни. Проучете на какво се дължат вашите съмнения и увереност. Ако се чувствате ограничени, намерете ново поле на действие. В продължение на месец ще можете да откривате на какво да се радвате, какво искате да правите и как да го постигате.
ВЕЗНИ – До края на седмицата е подходящо да останете сами със себе си. Това може да включва общуване с хора, на които напълно се доверявате и споделяте. Използвайте тази възможност, за да осъзнаете собствените си съмнения, страхове и мечти. И ще можете да продължите с нова увереност.
СКОРПИОН – Може да имате отминали усещания, които не са свързани с настояща ситуация. Анализирайте спокойно емоционалните си състояния на стрес и на въодушевление. Това е важно, за да направите избор за личните си предпочитания. Възможни са спомени и сънища, добре ги преценявайте.
СТРЕЛЕЦ – Седмицата дава възможност да отсеете своите намерения и чуждото мнение. Средата, в която се движите, може да се промени. Използвайте наблюдателните си способности, за да прецените ясно ситуациите. Може да се почувствате уморени от претенции или от собственото си упорство.
КОЗИРОГ – Погледнете на дребните спънки с великодушие. Това състояние ще ви позволи да преминете лесно през чуждите оплаквания. Вашата емоционална природа се намира в център на два полюса. Едновременно разбирате и съмненията, и доверието. Настоящата ситуация се променя бързо.
ВОДОЛЕЙ – Възприемателните ви способности са доста изострени. Това е нужно, за да усетите своите вълнения и притеснения. Вашата чувствителност ще е висока през целия месец, затова се осланяйте на сърцето. Общуването и поведението ви предопределят и средата, и отношението.
РИБИ – Овладейте сетивата си, насочете ги в положителна насока. Спрете да оценявате и просто чувствайте. Така ще си осигурите увереността, от която се нуждаете. Търсете нюансите и средата, не отчитайте само крайностите. Имате възможност за нови предизвикателства, контакти и проекти.

Даниела Ангелова, астропсихолог

Leave a Reply