Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

25.3. -1.4.2014 г.
Новолуние в Овен
Времето е подходящо за усилия по крайни резултати. Психологически са възможни емоционални крайности. Запазете позитивното мислене.
Цвят: зелената гама – внася хармония.
Кристал: малахит –чисти негативните мисли.

ОВЕН – Имате възможности за нови връзки. Партньорството ще е важно, внесете промени в отношенията. Пътуване и новини ще бележат периода, реагирайте адекватно. Ще имате интересни прозрения и контакти.
ТЕЛЕЦ – Може да оформяте нови начинания, като използвате личен опит. Направете нещо обратно на очакванията, ще имате нужната подкрепа. Довършете започнати дела и търсете нови контакти.
БЛИЗНАЦИ – Можете да довършите застопорени начинания. Спомени могат да възродят забравени цели. Настъпва време за реализация, стига да ги желаете. Новините ще се окажат важни и навреме.
РАК – Възможно е да се наложи реорганизация. Подходете според чувството си за ориентация, което е силно. Не се притеснявайте от неочаквани промени в общуването. Важно пътуване и новини.
ЛЪВ – Ако запланувате новостите, ще получите резултати до края на месеца. Имате шансове за промяна в средата и общуването. Възможни са пречки, независещи от вас. Проявете настоятелност и деликатност.
ДЕВА – Вашата чувствителност се изостря. Може да не търпите емоционалните настроения на другите. Трудно ще се концентрирате, проявете свобода на действие. Не се притеснявайте за резултатите.
ВЕЗНИ – До края на месеца се налага да бъдете адаптивни. Променливото положение ще преобладава. Новостите ще приключат започнати проекти и цели. Важно е да внедрите своите хрумвания и нестандартни решения.
СКОРПИОН – Възможно е да се занимавате с близки и роднини. Вземете собствено решение за важните неща. До края на месеца ще можете да наложите ваш избор. Контактите ви са ограничени за подкрепа.
СТРЕЛЕЦ – Трудно ще преодолявате чуждата нагласа. Вашето мнение може да бъде променливо. Можете да приключите с поети дела до края на месеца. Търсете подобните на вас и се съобразете в общуването.
КОЗИРОГ – До края на седмицата ще получите важни новини. Можете да проявите настоятелност, само ако срещате подкрепа. Не проявявайте излишна загриженост. Пътуване ще се окаже ползотворно и важно.
ВОДОЛЕЙ – Вашата променливост ще донесе конкретни последствия. Неочаквано пътуване или новина, които променят и резултатите. До края на месеца ще ви занимават лични проекти и тяхната реализация.
РИБИ – Възможни са емоционални срещи и познанства. Попадате на контакти, които да бъдат ползотворни. Разчитайте на деликатното си отношение към другите. Ще преодолявате различия и мнение, нова визия.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply