Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

22.4. – 29.4.2014 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Козирог
Дните са подходящи за тиха последователност без напрежение. Умът е подвижен, а чувствата изискват дълбочина. Нестандартни обстоятелства са възможни в края на периода. Променлива адаптивност.
Цвят: бледоморав – ще ви помогне да реализирате преследваните цели.
Кристал: хелиотроп – помага да следвате житейския си път.

ОВЕН – Пренастройвате се. Това може да ви коства известни нерви. Няма причина да се тревожите. Обърнете внимание на здравословното си състояние, вземете превантивни мерки. Възможностите се появяват навреме. Навлизате в спокоен период, нетърпението е лош съветник. Любовни изненади.
ТЕЛЕЦ – Възможни са разочарования, които ще променят действията ви. Фиксирани сте в някакво обстоятелство, нужно е да проявите гъвкавост. Ще получите подкрепа от приятел или близък човек. Балансирайте се в емоционално отношение, дайте си кратка почивка. Изненади в края на периода.
БЛИЗНАЦИ – Трудно ще следвате предприетите стъпки. Преценявайте действията си обективно. Постигането на част от плановете ще ви успокоява. Правете промени в движение без излишно бързане. Използвайте дните за отдих и се погрижете за нервната си система. Няма причина за тревоги.
РАК – Възможни са промени в плановете. Това не бива да ви изнервя, тъй като ще е добре за вас. Погрижете се за себе си и свалете част от напрежението. Умствената ви настройка е променлива, а чувствата ви са объркани. Нужно ви е спокойствие, което трябва да си осигурите. Интересни срещи.
ЛЪВ – През тези дни ще усетите променливостта на събитията. Трудно ще постигате съгласие с околните. Трябва да останете бдителни и спокойни, за да видите откъде идва напрежението. Пътуванията могат да се окажат натоварващи, не прекалявайте с храна, емоции и хора.
ДЕВА – Напрежението ще отмине, ще имате поводи за радост. Трудна концентрация и постоянство в намеренията. Погрижете се за здравословното си състояние, възможни са краткотрайни възпаления. Не прибързвайте с изводи, тъй като се очакват променливи резултати. В края на периода ще има яснота.
ВЕЗНИ – Анализирайте вътрешното си състояние. Дайте си почивка, макар и кратка, за да се съсредоточите. Степенувайте по важност нещата, обърнете внимание на дребни детайли. Не се поддавайте на чуждото вмешателство и отстоявайте целите си. Непременно ще намерите изход.
СКОРПИОН – Трябва да продължите с предприетите действия, но спокойно. Важно е да се уравновесите, да намерите опорната си точка. Мислете за самите стъпки повече, отколкото за резултата. Нужно е да останете малко сами, за да си изясните чувствата. Отдалечете се от проблема.
СТРЕЛЕЦ – Искате ново начало и ще успеете да го приложите. Не насилвайте обстоятелствата, а спокойно се оттеглете за кратко. Бъдете наблюдателни за ставащото, без да влагате излишни емоции. Ще предвидите няколко хода напред, само ако успеете да се концентрирате и бъдете търпеливи.
КОЗИРОГ – Вашата намеса в нечии дела ще бъде ползотворна. Не вярвайте в привидното и се опитайте да намерите истинската причина. Нужна ви е подкрепа, която любовта може да ви даде. Бъдете открити в намеренията си, но не казвайте всичко на глас. Пътуване, новини и срещи.
ВОДОЛЕЙ – Разпадане на някаква илюзия или заблуда. Това ще ви отвори широко очите за действителността. Променливи са обстоятелствата около вас, тъй като са намесени и други хора. Не пришпорвайте близък човек, не се натрапвайте, не изисквайте. Тази уравновесеност е много важна.
РИБИ – Промените са очаквани в някаква степен. Това не означава, че сте подготвени за новото положение. Използвайте времето за пълноценна почивка, макар и за кратко. Позволете си да усетите нови преживявания, нови надежди. Очаква ви ползотворен период, затова останете спокойни.

Даниела Ангелова

Leave a Reply