Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г.“Имате вяра –имате всичко”

29.4.- 06.5.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Телец
Променливост в първите дни на периода, да не се действа прибързано. Улегналост ще настъпи, заформяне на нови цели и предприемане на различни действия. Заложете на любовта, приятелството и дружелюбното отношение. Цвят:виолетов –ще ви помогне в стремежите да следвате целите. Кристал:хематит – помага да се заземите, успокоява гнева.

ОВЕН – Отворете си широко очите за възможностите. Отстранете се от субективната представа. Ще срещате подобни вам хора, заформя се нова представа. Любовта ще е водеща, но неутрална, обективна. Проявете великодушие и отдавайте вниманието си, единствено и в полза на приятелството.
ТЕЛЕЦ – Променливост в настроенията, които бързо преминават. Ще можете да установите трайно някаква цел или отношения. Възможно е падане на заблуди, от което няма да ви е добре. Хората около вас могат да ви повлияват положително или негативно. Любовта ще ви навести по интересен начин.
БЛИЗНАЦИ – Възможни са трудности в общуването и комуникацията. Първите дни на периода могат да се окажат изнервящи. Смяна на средата пък може да ви зареди с нови сили и нови идеи. Хората около вас ще оказват видимо и невидимо влияния, запазете си идеалите. Любовта ще ви окриля.
РАК – Вашата интуиция ще работи на пълни обороти. Опитайте се да не замъглявате усещането си с логични обяснения и съмнения. Ако успеете да се доверите напълно на себе си, ще вземете важно решение и нещата потръгват. Посоката, която следвате, ще стане ясна. Любовта ви носи изненади.
ЛЪВ – Възможно е да чувствате напрежение или несигурност. Не се подвеждайте по привидността на събитията около вас. Ако се придържате към своя усет, ще преодолеете хорското мнение, което включва и това на най-близките хора. Някои представи ще бъдат разрушени, любовта ще ги изпълни отново.
ДЕВА – Ще се почувствате спокойни в средата на периода. Ще можете да предприемете нови стъпки към целите. Вашето обкръжение ще ви поднесе изненади, придържайте се към дружелюбна нагласа. Възможни са разочарования, но това ще ви научи да нямате очаквания. Любовта е наоколо, вижте я.
ВЕЗНИ – Може да се чувствате потопени в настроението и чувствата си. В общуването са възможни напрежение или неразбиране. Трябва да се отърсите от представите си за някои неща, за да продължите в нова посока. Търпение ще ви е нужно, но това не означава и да бездействате. Любов.
СКОРПИОН – Станете наблюдател за кратко на собствените си преживявания. Околните ще реагират различно на вашите действия. Възможна е мимолетна тревога, която ще овладеете. Движите се към целите си, независимо от пречките. Любовта ще е водеща, ще откриете нова гледна точка.
СТРЕЛЕЦ – Имате своите верни попадения, не се съмнявайте. Нужно е да отстоявате постигнатото, но търпеливо и деликатно. Туширайте всяка бурна емоция, която напира у вас. Комуникацията ще е твърде разнообразна, накъсана и променлива. Любовта може да оправи нещата.
КОЗИРОГ – Връзките и отношенията ще са водещи. Ще съумеете да прозрете точната нагласа на околните. Може да влезете в противоречие със себе си или с другите, ще трябва да изберете. Налагат се решения, които отлагате или се страхувате да вземете. Любовта ще ви помогне за точния момент.
ВОДОЛЕЙ – Наложителните промени могат да ви изнервят. Необходимо е да обмисляте всяка своя стъпка, но не изключвайте любовта си по никакъв повод. През цялото време, чувствата ви ще са водещи, не ги пренебрегвайте. Недоразуменията ще бъдат изяснени по интересен начин.
РИБИ – Имате желание да се хвърлите на дълбоко, без да мислите. Вашата интуитивна природа е изпълнена с много енергия. Разумното може да ви се стори безмислено, а смисълът неразумен. В общуването проявете активност, без да се натрапвате, но и не отстъпвайте. Любовта ще ви съпътства.

Даниела Ангелова

Leave a Reply