Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г.“Имате вяра –имате всичко”

24.6. – 1.7.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Рак. Дните са подходящи за установяване на целите, внасяне на промени и ново начало. Могат да се съчетаят и хармонизират отношения, връзки и събития. Емоционално са възможни недоразумения, които е добре да се изясняват. Цвят: кремав – балансира психоемоционалното равновесие. Кристал: бял опал – вдъхва решителност.

ОВЕН – Можете да финализирате предприети сделки и планове. Късмет ще ви съпътства, ако сте решителни и дръзки. Партньорства могат да възникнат изненадващо чрез общуването. Търсете приложение на целите си.
ТЕЛЕЦ – Проявете умереност, без да отстъпвате от начинанията. Възможност за нови срещи и запознанства, предложения и договорни отношения. Към средата на периода са възможни изненади. Бъдете смели и търсете шансовете.
БЛИЗНАЦИ – Проявете съобразителност в общуването и любовта. Неочаквано известие може да промени плановете ви. Емоционално сте склонни да сменяте настроението, овладейте се. Търсете взаимност у другите.
РАК – Имате шансове за желани промени, които ви водят към целите. Бъдете емоционално стабилни и не се отклонявайте от желаното. Любовта и връзките могат да видоизменят вашия устрем. Търсете подкрепата и партньорството.
ЛЪВ – Проявете търпимост в дадена ситуация. Преходно ще се окаже нечие намерение или мнение. Овладейте емоцията и ще прозрете важна истина, която ви вълнува. Общуването ще е важно, търсете шансовете навсякъде.
ДЕВА – Вашето емоционално настроение може да ви подведе в думите. Опитайте се да слушате повече и бъдете наблюдателни. Около вас има възможности, които не забелязвате. Търсете любовта и хармонията.
ВЕЗНИ – Мисловната дейност може да ви обърка. Доверете се на усета и вътрешните си потребности. Не губете чувството за хумор, особено в критични ситуации. Търсете партньорства, които ви зареждат и подкрепят.
СКОРПИОН – Вашата деликатност ще претърпи емоционално сътресение. Ще усетите собствените си възгледи и неразбиране от околните. Разговори и общуване са важен индикатор за целите, които следвате. Търсете истината.
СТРЕЛЕЦ – Устремете се към плановете си изцяло. Възможно е разминаване между желание и възможност на този етап. Проявете увереност без излишни драми. Емоцията на околните може да ви повлияе, търсете позитивното.
КОЗИРОГ – Вашата компетентност и опит ще са много важни. Изненади са възможни, проявете максимална разумност. Променливи обстоятелства могат да ви подведат, настоявайте за повече яснота. Ще намерите важен отговор.
ВОДОЛЕЙ – Променливи настроения могат да ви владеят. Имате възможност за нещо ново, търсете подкрепа за начинанията си. Лесно докачливи сте, не отказвайте общуване и разговори. Любовта и партньорството са около вас.
РИБИ – Поведението ви може да се възприеме неправилно. Емоционално сте нестабилни и търсите подкрепа. Опитайте се да усетите собствените си чувства и ги изразявайте. Можете да постигнете успех там, където желаете.

Даниела Ангелова, астропсихолог

Leave a Reply