Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

14.5. – 21.5.2013 г.
Фаза на Луната: Нарастваща Луна
През този период нарастват емоционалните настроения и въобще са възможни крайности. Цветове в сребристосиво могат да балансират желания и възможности. Кристал: лунен камък – успокоява.

ОВЕН – Проявявате търпеливост спрямо събитията. Добре е да запазите доброто си разположение, за да можете да съзрете необходимите възможности. Важно е да не се влияете от околните страсти, да останете верни на себе си. Късметът ви ще работи, а спокойствието ще ви бъде от полза.
ТЕЛЕЦ – Може да ви подтикват чувствени емоции или желания. Добре е да коригирате отношението си към обстоятелствата. Бъдете адаптивни спрямо околните, избягвайте спорове и конфликти. Възможни са недоразумения поради емоционална неустойчивост или пристрастия.
БЛИЗНАЦИ – Вашият подем ще продължи, като имате възможности за успех. Може да се наложи да смените стратегията спрямо поставените цели. Колебания или несигурност са вашите основни слабости. Не изпадайте в крайни емоционални състояния, от които трудно ще излезете.
РАК – Под влияние на собствената си чувственост можете да постигнете или да сринете целите си. Много е важно да запазите разума и да не разчитате на чужда помощ. Търсете подкрепа, но вършете сами работата, която е ваш приоритет. Възможни са изненади, породени от външни влияния.
ЛЪВ – Възможно е да бъдат засегнати вашите разбирания за живота. Глобалните промени започват с малките стъпки. Вашата вътрешна готовност да последвате себе си може да разрази неразбиране. Не се повлиявайте от външните желания и търсете емоционална подкрепа. Доверете се на усещанията.
ДЕВА – Важно е да не бъркате умствените си знания с усещането, че знаете как да постъпите в реална ситуация. Разминаването между емоции и разум може да породи вътрешен конфликт. От това противоборство ще пострадате вие и околните. Наложете си спокойно поведение и благост.
ВЕЗНИ – Възможни са непредвидени обстоятелства в привидното спокойствие. Ще трябва да различите собствените си емоции от тези на околните, за да можете да се разграничите. Може да ви се иска да сте част от нечия компания, но е добре да запазите резервираност. Поставяте условия.
СКОРПИОН – Вашата емоционална природа може да се развихри с пълна сила. Добре е да прецените доколко ви касаят чуждите желания и капризи. Установете в себе си равновесие между личната отговорност и страсти. Възможни са разговори относно битови и ежедневни ангажименти.
СТРЕЛЕЦ – Не изпадайте в издребняване на чувствата. Това, което ви се иска да получите, се разминава с това, което давате, или обратното. Важно е да не се гледа едностранчиво на нещата и хората. Възможни са емоционални натури около вас, а вие се стараете да угодите. Бъдете разумни.
КОЗИРОГ – Ако успеете да синхронизирате ума и чувствата си, ще постигнете вътрешно спокойствие. А то ви е нужно, за да изгладите както неразбиране, така и постигане на съгласие. Не се тормозете емоционално, ами поставяйте ясни въпроси и бъдете подготвени за точни отговори.
ВОДОЛЕЙ – Може да имате чувството, че нещата вървят на обратно. Така или иначе, има обстоятелства, които не можете да контролирате. Вашата емоционалност може да ви попречи да съзрете ясно някаква ситуация. Хората около вас са настроени враждебно или са недоволни.
РИБИ – Ще можете да извлечете полза от собствените си емоционални настроения или терзания. Много е важно да участвате в положителни или благоприятни ситуации. Избягвайте спорове, които се разгарят на страстна основа и ще преминат като вятъра, но вие можете да заседнете в тях.

Даниела Ангелова

Leave a Reply