Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г.“Имате вяра –имате всичко”

1.7. – 8.7.2014 г.
Фаза на Луната: Растяща във Везни
Дните са добри за анализиране на целите и желанията. Възможности за реализация, общувайте без притеснения и търсете подкрепа за идеите си. Аромат на канела, ванилия или жасмин ще ви върне равновесието.
Цвят: лилав – усилва творческите пориви и решения.
Кристал: кехлибар – носете го за оптимизъм и самоувереност.

ОВЕН – Емоционално сте колебливи, но ще имате сили и решителност. Неочаквано предложение и намиране на изход от заплетена ситуация. Гостуване и общуване ще ви насочи в желана посока. Движете се повече.
ТЕЛЕЦ – Възможни са емоционални сътресения, от които трябва да излезете. Планове или цели могат да намерят съмишленици, само ако споделяте. Среща може да ви подскаже на какво да обърнете специално внимание.
БЛИЗНАЦИ – Избягвайте предположенията, а търсете истината в общуването. Имате възможност за нови запознанства, както и да утвърдите приятелства. Овладейте емоционалната си несигурност и бъдете решителни.
РАК – Можете да поставите основа на дълготрайно сътрудничество. В общуването и контактите ще намерите опора и вдъхновение. Не се отказвайте от хора, които са доказали своето приятелство. Неочаквани новини.
ЛЪВ – Видимото е променливо и се налага да бъдете адекватни. Търсете в общуването подкрепа и споделяйте целите. Ще попаднете на интересно място и неочаквани възможности. Вярвайте си на итнуицията и следвайте себе си.
ДЕВА – Трябва да овладеете някаква тревожност и да пренасочите мислите. Търсете реално потвърждение на предположенията си, правете каквото зависи от вас и решението само ще дойде. Интересни дни ви предстоят, радвайте се.
ВEЗНИ – До няколко дни ще постигнете вътрешно равновение, независимо от средата. Емоционално изпадате в нерешителност, затова внимавайте в общуването. Хубаво е да останете за малко сами със себе си, движете се.
СКОРПИОН – Възможно е вътрешно напрежение, което задължително трябва да изкарате навън. Намерете време за разходки и повече движение извън обичайната среда. Когато сте спокойни ще видите нещо, което пропускате.
СТРЕЛЕЦ – Дните ще преминат в разнообразни емоционални настроения. Бъдете подготвени за промяната, която е неизбежна. Проявете находчивост и вижте шансовете, общувайте с близки хора, не пропускайте пътуване.
КОЗИРОГ – Може да преминете през различни психологични състояния, анализирайте ги внимателно. Важно е да знаете какво точно искате в настоящия момент, за да прозрете и визията за бъдещ резултат.
ВОДОЛЕЙ – Неустойчиво е психологическото ви виждане, подредете си мислите. Направете обстоен анализ на действията си, преди да вземате решения. Общувайте с хора, които ви заредждат и ви действат положително.
РИБИ – Вашата интуиция може да ви подведе. Наблегнете на конкретните резултати от ваши действия. Не правете компромиси поради притеснения. Имате възможност за нови начинания и установяване на трайни решения.

Даниела Ангелова

Leave a Reply