Седмичен хороскоп – специално за читателите на „Приятел“

2014 г.“Имате вяра –имате всичко”

8.7. – 15.7.2014 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Козирог
Дните са подходящи за повече активни действия. в планове и цели. Водете умерени разговори, бъдете ясни и последователни. Неочакваност има във всички сфери. Цвят: лимоненожълт – избистря мисълта и вдъхновява. Кристал: соколово око – вдъхва смелост, решителност.

ОВЕН – Ще намерите общ език, бъдете наблюдателни за шансовете си. Важни разговори и наситено общуване. Приятна изненада, която ще ви бъде от помощ. Бъдете емоционално стабилни и следвайте набелязаните цели.
ТЕЛЕЦ – Можете с лекота да довършите започнати действия. В средата на периода са възможни изненадващи обрати. Търсете сходното и не отдавайте значение на емоционални изблици. Навлизате в нова сфера и шансове.
БЛИЗНАЦИ – Потърсете начин да приключите задачите си. Можете да разчитате на повече свобода в личните отношения. Към средата на периода са възможни промени, от вас зависи как ще бъдат възприети. Имате късмет.
РАК – Използвайте влиянието на средата за свое добро. Променливи настроения са възможни, бъдете максимално ясни в действията си. Имате неочаквана подкрепа, приемете различията и търсете сходството.
ЛЪВ –Можете да си финализирате няколко неща през тези дни. Бъдете умерени в разговори и общуването. Имате възможност за предприемане на нови цели, както и да търсите съдействие и помощ. Неочаквано разрешение ще има.
ДЕВА – Бъдете физически активни, а емоционално уравновесени. Ще приключите започнати дела, като имате възможнист и за нещо ново. Не бързайте с изводите, наблюдавайте развитието на нещата, водете диалог.
ВЕЗНИ – Възможни са приливи и отливи на емоционални настроения. Твърде много изненадващи и променливи положения. Бъдете сигурни в действията и вярата си. В края на периода настъпват положителни обстоятелства за вас.
СКОРПИОН – Избягвайте психическото натоварване, движете се активно и се възползвайте от всяко обстоятелство. Възможни са напрегнати моменти, които ви позволяват желани промени. Търсете съдействие на всички нива.
СТРЕЛЕЦ – Бъдете изобретателни и проявете гъвкавост в обстоятелствата. Възможни са изненади, които могат да ви стопират в действията. Имате подкрепа от приятели, не се отказвайте от подадена ръка. Важни разговори.
КОЗИРОГ – В първите дни на периода ще усетите развръзка и решение. Приемете дадена ситуация, за да прецените разумно бъдещите си действия. Промени в средата и края на периода, пътуване, важни срещи.
ВОДОЛЕЙ – Налага се да действате адекватно, не изпускайте шансовете. Възможности ще има от различен характер, бъдете спокойни и не се отдавайте на емоционални настроения. Диалог, срещи и пътувания, нови сфери на действие.
РИБИ – Можете да довършите започнати дела в миналото. Дните са добри за преговори и уточнения. Известни терзания ще отминат, бъдете достатъчно адаптивни и решителни. В края на периода ще има неочаквани обстоятелства.

Даниела Ангелова, астропсихолог

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*