Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
22.7. – 29.7.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Лъв
Настъпва благоприятен период за разговори, предоговаряне и сключване на нови споразумения. Направете усилия за важните неща и отстоявайте целите си. Възможни емоционални недоразумения, които ще отминат и могат да се изяснят.
Цвят: сребристо, златисто –идеалната комбинация за баланс.
Кристал: планински кристал – ще изчиства напрежение и стрес.

ОВЕН – Вашите цели могат да намерят реално място на приложение. Важно е да отстоявате постигнатото, да разширявате контактите, да общувате и пътувате. Възможни са колебания или емоционална несигурност, но правете каквото зависи от вас. Бъдете уверени и скромни.
ТЕЛЕЦ – Можете да заявите своите намерения пред широка аудитория. Няма как да знаете за подходящи или неподходящи контакти. Общувайте с повече хора, но не забравяйте целите си, преговаряйте. Пътуване или неочаквана покана, гостуване могат да ви помогнат и заредят.
БЛИЗНАЦИ – Използвайте първите дни от периода за своите намерения. Имате достатъчно сили да се справите, ентусиазъм имате за разговори, както и желани промени. Можете да постигнете успех, стига да се концентрирате и отстоявате своите цели. Промяна в план.
РАК – Вземете нужните решения, когато се чувствате емоционално спокойни. Разчитайте на интуицията, както и на собствения си опит. Вярвайте си повече, имате възможност да постигнете замисленото, общувайте и преговаряйте. Ще получите приятелска подкрепа.
ЛЪВ – Можете да внесете промени там, където желаете. Избягвайте натиск, но бъдете упорити и постоянни в целта. В общуването проявете умереност и не предполагайте, а питайте. Възможно пътуване или новина, което ще промени някакво ваше желание.
ДЕВА – Възможни са емоционални тревоги, които са породени от миналото. Бъдете концентрирани в целите, търсете възможностите без съмнения. Нужно е да си вярвате и да разчитате повече на силите си. Няма смисъл да упорствате, общувайте леко и свободно.
ВЕЗНИ – Периодът ви носи разнообразни възможности, както и емоции. Може да се усещате уверени, след това да се съмнявате и най-после да настоявате. Тези състояния са благоприятни за вас, но не винаги се разбират от околните. Можете да преговаряте и договаряте смело.
СКОРПИОН – Овладейте емоционалната инерция, която ви е обхванала. Можете да получите добри новини и възможности, насочете се позитивно и конкретно. Бъдете гъвкави, но устойчиви в целите си, ще се сменят само средствата за постигане. Вероятно пътуване.
СТРЕЛЕЦ – Вашата концентрация може да е нарушена и това да ви изнерви. Спокойствието, което очаквате, вероятно няма да се получи. Анализирайте пречките и възможностите, търсете сътрудничество, променете клаузи и предоговаряйте. Важни новини в последните два дни.
КОЗИРОГ – Възможно е известно напрежение в средата на периода, промените ви плашат. Усещанията ви са барометър за самите вас, приемате повече енергия от околните. Преценете добре личните си предпочитания и цели, необходима ви е трезва преценка.
ВОДОЛЕЙ – Възможни разочарования ще ви разколебаят емоционално. Вашата несигурност е свързана с желанията ви, които са лични и включват независещи от вас обстоятелства. Насочете вниманието върху собствените си нужди и проявете усърдие за промяната.
РИБИ – Можете да преодолеете някаква несигурност или тревога. Осигурете си малко спокойствие и преценете своите действия. Възможности за новост, ново начало, преговори и промени в настоящи условия. Обстоятелствата ще работят във ваша полза, пътувайте повече.

Даниела Ангелова, астропсихолог

Leave a Reply