Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!

29.7.–5.8.2014 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна в Скорпион
Времето е добро за полагане на усилия за постигане на целите. Възможните съмнения не са реална причина. Разумните желания могат да се осъществят с постоянство. Поставете стабилна основа в партньорството и взаимоотношенията, защото доста връзки могат да се разпаднат. Ново общуване.
Цвят: виненочервен – активира скрития ви потенциал.
Кристал: бял опал – активира духовното ви призвание.

ОВЕН – Трябва да преценявате ясно действията си. Има вероятност да сте пред сериозен душевен избор, не пропилявайте късмета си. Периодът е силен по отношение на шансове, които сте чакали дълго време. Връзките и общуването са показателни, търсете положителното.
ТЕЛЕЦ – Възможни са емоционални страсти, които е добре да овладеете. От миналото ще изплуват чувствени преживявания и спомени, които да анализирате. Във всяко общуване има елемент на емоция, не правете прибързани изводи. Проучвайте мотивите, търсете разбиране.
БЛИЗНАЦИ – Предоставя ви се шанс, не се губете в емоционална мнителност. Поставени сте пред избор, използвайте опита и разума си. Не се притеснявайте да изясните всяка подробност, най-важното е не как да постъпите, а какво ви кара да правите дадено нещо. Важен разговор.
РАК – Възможни са внезапни събития или решение, което не очаквате. Моментът ви е такъв, бъдете уверени и утвърдете нещо започнато. Емоционално сте разпилени, но можете да се концентрирате върху една важна причина. Не се отказвайте от инициативност, общувайте.
ЛЪВ – Можете да постигнете много малки цели, събитията ви водят натам. Важно е да останете концентрирани, да се разделите с минали надежди и да настоявате за действия на момента. Внимавайте с желанията, емоционално бъдете предпазливи, не губете своята самостоятелност.
ДЕВА – Силен период за вас, стига да си поставите ясна цел. Ще можете да намерите и помощ, и взаимно сътрудничество. Търсете благоприятното във всяка една ситуация, бъдете озарени от мечтите си. Не мислете как ще се случи дадено нещо, то вероятно вече ви се случва.
ВЕЗНИ – Имате своите печеливши начинания, трябват ви само вяра и достатъчно кураж за още. Възможно е да поставите различни изисквания, които няма да се оправдаят. Важното за вас е да послушате разума и вътрешната си потребност. Нещо от миналото ще ви стане ясно сега.
СКОРПИОН – Вашата емоционална природа ще се прояви под различна форма. Добре е вие самите да се насочите към полезни и приятни занимания, за да не страдате от необмислени постъпки. Насочете се към важно за вас хоби, интерес, така ще откриете и част от себе си.
СТРЕЛЕЦ – Много неща ще се видоизменят бързо. Дайте си време да почувствате мислите и желанията си, бъдете наблюдателни спрямо самите себе си. Има вероятност да се обърнете към изцяло нова дейност или към забравена в миналото. Връзки и срещи са доста показателни за вашите планове и цели.
КОЗИРОГ – Приемете някои събития като приключение. По този начин ще използвате своя разум и ще бъдете емоционално стабилни. Наистина в живота ви навлизат неща, които някога сте пожелали. Изберете какво от миналото си искате да присъства и сега, и занапред.
ВОДОЛЕЙ – Противоречивост и благоприятност се съдържат в този период. Може да се чувствате самотни, въпреки наситените си контакти. Вашата индивидуалност ще намери своето място, стига да обърнете внимание на вътрешната причина. Не пропилявайте връзки и хора.
РИБИ – Възможности за развитие на стабилни отношения, ако разумът надделее. Поставени сте пред избор, свързан с миналото и бъдещите ви планове, намерете опорната точка. Вероятно ще се разделите с някоя привичка.

Даниела Ангелова, астропсихолог

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*