Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
26.8. – 02.9.2014 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна в Стрелец
Дните са добри за решения и действия в посока на взаимно сътрудничество. Подсъзнателни спомени ще отключват емоционални реакции. Нужно е спокойно анализиране на всяка ситуация. Насочете вниманието си към желани цели.
Цвят: индиго – универсален лечител
Кристал: цитрин –спомага за вътрешна хармония

ОВЕН – Можете да придвижите всяка цел, стига да бъдете уверени. Ще намерите добри условия в личен план, както и конкретни партньорства. Време за изпълнение на замисленото, очаквани новини и неочаквани предложения.
ТЕЛЕЦ – Възможни успехи в социален план, отворени сте към сътрудничество. Дните са чудесни за общуване и ясно поставени условия. За да получите желаното, е добре да настоявате и отстоявате вече уговореното. Променливост.
БЛИЗНАЦИ – Вашето търпение може да се окаже недостатъчно. Важно е да не избързвате с решение, което е плод на емоционални притеснения. Спомени от миналото ще възникват, затова е добре да анализирате личните си желания.
РАК – Изпълнителност на минали ваши решения ще се случват. Добре е да прецените настоящата ситуация, за да предприемете нови действия. Бъдете спокойни вътрешно, за да общувате и да сътрудничите с подходящите хора.
ЛЪВ – Вашето равновесие може да бъде нарушено и емоционално да сте неуверени. Контрастни преживявания или случки могат да нарушат вашата последователност. Анализирайте спокойно нещата и ще намерите сътрудници.
ДЕВА – Тези дни засягат личните ви усещания за успех и провал. Възможни са емоционални решения, не съдете по външните условия. Важни са вашите вътрешни потребности и увереност за нещата и хората. Интуицията ви е силна.
ВЕЗНИ – Дните ще изкарат на светло ваши подсъзнателни мисли. Може да реагирате остро или пасивно на някаква новина. Срещите и общуването са наситени с емоционални настроения, които ви водят към определени действия.
СКОРПИОН – Засилени емоционални състояния, поради подсъзнателни спомени. Възможни са случки и обстоятелства, които да ви подскажат желаната посока. Важно е да останете спокойни, за да установите трайни връзки в общуването.
СТРЕЛЕЦ – Възможно е нарушение в координацията, което се отразява на вашите действия. Бъдете отворени за всичко постъпващо в личен план и тогава решавайте в социален план. Променливост в общуването, наситени новини.
КОЗИРОГ – Ускоряват се нещата и може да имате чувство за недостиг на време. Вместо да бързате с решенията, бъдете спокойни вътрешно, за да видите цялостната картина. Лесно се впечатлявате и това ви носи неустойчиви чувства.
ВОДОЛЕЙ – Възможно е да се наруши вашата самостоятелност. Дните са добри за установяване на сътрудничество, за изпълнение на минали решения в личен план. Можете да промените това, което ви спъва, преградите са в самите вас.
РИБИ – Ще можете с повече лекота да установите своите цели и намерения. Контактите ви са хаотични и се налага да въведете ред, ако искате да успеете в начинанията. Подсъзнателни причини ще определят вашето външно поведение.

Даниела Ангелова

Leave a Reply