Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

21.5. – 28.5.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
Завършек, изравняване, пълнота. Тези дни е добре да се поддържа равновесие и умереност във всяко нещо. Цветове в люляково, излъчват успокояваща енергия. Кристал: смарагд – сърдечност.
ОВЕН – Спазете вярната пропорция между разум и страсти. Намерете своята мярка за нещата и чувствата. Искате нови неща, не прибързвайте и добре обмисляйте всяка възможност. Огледайте проблемите и ще откриете решението. Отстранете се от центъра на събитията. Подкрепа има.
ТЕЛЕЦ – Важно е да не надделяват емоционалните настроения. Добре е да се погрижите за физическото си състояние, като балансирате желанията. Намерете точката между интелигентност и разум. Създайте си ново психологическо състояние през тези дни. Изводи ще има.
БЛИЗНАЦИ – Овладейте своята чувствителност. Не пренебрегвайте смисъла на дребните неща. Оставете подробностите да ви подскажат и действията. Можете с лекота да преодолеете известни състояния. Силата на добрата воля ще е водеща, не бъдете придирчиви. Резултати ще има.
РАК – Ще можете да съберете ума си. Позволете си почивка, ако се чувствате преуморени. Не оставяйте да ви превземат апатични настроения. Нужно е да бъдете активни физически. Възможно е да преминете през бързи състояния на изострена чувствителност. Запазете спокойствието в себе си.
ЛЪВ – Можете да усетите лекота или известна безгрижност. Тези състояния ще ви помогнат да се преборите с несигурността. Вътрешното равновесие ще ви помогне да забележите неща, които ви убягват. Общуването ще е от значение. Обърнете внимание на малките жестове. Любовта я има.
ДЕВА – Мисловната ви дейност ще е напрегната. Отърсете се от нежелани и вероятно чужди мисли, които са плод на определени представи. Опитайте се да приемете хората такива, каквито са. Това ще помогне да постигнете резултата, който искате. Трябват ви равновесие и умереност. Наблюдавайте.
ВЕЗНИ – В силна позиция сте поради висока енергичност. Пазете се от прибързани решения или емоционални действия. В желанието си да помогнете може да изпаднете в конфликтна ситуация. Опазете вътрешното си спокойствие, защото това е вашата сила. Установете си мярката. Полза има.
СКОРПИОН – Вашата индивидуалност ще освети пътя напред. Важно е да не спирате ентусиазма както у себе си, така и у другите хора. Затова е нужно да бъдете уравновесени. Съмненията, които ви притесняват, са начин да преосмислите личните си представи. Изненадите са хубаво нещо.
СТРЕЛЕЦ – Това, което ви помага или пречи, са вашите реакции към околните. Обърнете внимание на отношението и очакванията, които имате. Някаква илюзорна представа ще се срине. Приемете нещата само в положителен аспект. Емоционално ще сте провокирани. Ще намерите отговорите.
КОЗИРОГ – Дните може да бъдат наситени откъм емоционални състояния. Събитията не са условие за провокация. Важна е гледната точка, която ще можете да преосмислите. Не се притеснявайте излишно. Огледайте чуждото мнение от всички страни. Трудът ви ще даде плодове.
ВОДОЛЕЙ – Всичко прекалено вреди. Нужно е да се откъснете от емоционалните вълнения. Може да имате физиологични проблеми. Намерете време за кратко уединение, намерете своя вътрешен мир. Дните предлагат изобилие от възможности, но трябва да имате сетива за тях. Промяна ще има.
РИБИ – Не застивайте в избрана от вас точка на кипене или замръзване. Отминаха дните на крайност. Периодът предполага повече необремененост в мислите и действията, лекота в заниманията. Общувайте с позитивни хора. Обърнете внимание на всяка нестандартност. Идеите ви ще сполучат.

Даниела Ангелова

Leave a Reply