Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
23.9. – 30.9.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Дева
Времето е добро за довършителни работи и поставяне на ново начало. Бъдете адаптивни и общувайте с подобни на вас хора. В края на периода ще се намерят точните обстоятелства и условия. Любовта и споделянето ще са определящи.
Цвят: индигов – спомага за решителност и увереност
Кристал: розов кварц –ще ви балансира и хармонизира

ОВЕН – Активирайте се в посока на целите си, търсете, преговаряйте, питайте. Имате възможност да установите нови контакти и връзки, само не бързайте. Проверявайте нещата и запазете самообладание. Любовта ви съпътства, не я пренебрегвайте. Късметът също е на ваша страна, а вярата си зависи от вас.
ТЕЛЕЦ – Имате шансове за постигане на цели и желания. Контактите и общуването могат да бъдат разностранни. Мисловната ви дейност е силно податлива, обърнете внимание и на емоциите си. Възможност за преодоляване на пречки и разрешаване на минали проблеми.
БЛИЗНАЦИ – Добре е да търсите сътрудничество и партньорство. Засегнати са сферите на комуникация и търговия. Проверявайте документи и записки, не се предоверявайте сляпо. В интимните отношения са възможни променливи настроения и неочакваност. Отделете достатъчно време за разговори.
РАК – Възможност за преориентация и нови приоритети. Довършете започнати дела, направете постъпки за постигане на новите цели. Любовта и партньорството ще бъдат важен фактор през тези дни. Намерете време за любими хора и приятели. Шансове за нещо отдавна желано или невъзможно в миналото.
ЛЪВ – Вие сте във вихъра си. Тези дни могат да ви занимават емоционални въпроси и повишена чувствителност. Ще търсите споделеност, ще планирате и ще успеете в някои свои желания. Комуникацията може да ви донесе изненадващи условия за осъществяване на стари планове. Нови срещи, пътуване.
ДЕВА – Можете да приключите с някои задължения или да финализирате цели. Бъдете внимателни в края на периода, може да преминете през емоционален дискомфорт. Навлизате в нов етап, не се притеснявайте и общувайте повече с приятели и близки хора. Моралната подкрепа ще е важна за вас.
ВЕЗНИ – Възможни са интензивни случки и повишена чувствителност. Важно е да запазите спокойствие и да приемете нещата за нормални. Бъдете уверени в собствените си действия, защото мислите могат да ви подведат. Общувайте с хора, които ви разбират и подкрепят. Неочаквани шансове.
СКОРПИОН – Насочете се към изясняване или изчистване на недоразумения. Загърбете неприятното общуване или контакти – там, където не се чувствате добре. Дайте си свобода на мислите и чувствата, оформяйте нови цели, допълвайте и финализирайте. Любовта и приятелската сфера ще са определящи за вас.
СТРЕЛЕЦ – Може да почувствате изведнъж пълно задвижване на нещата. Наситени срещи, контакти и случки ще ви съпътстват. Важно е да останете спокойни и да се доверите на собствените си положителни усещания. Не отдавайте значение на слухове и лични страхове.
КОЗИРОГ – Разумът да ви е приоритет. Не се поддавайте на мисли и чувства, които ви вредят, независимо от случките. Ще имате подкрепа от близки хора и приятели. Любовта ще ви отвори очите, ще сте способни на различна чувствителност и споделеност. Нови хоризонти, срещи и запознанства.
ВОДОЛЕЙ – Нещо, което ви е спъвало в миналото, сега ви е на помощ. Възможност за постигане на важни цели за вас. Чувствителността ви е изострена, осланяйте се на любовта и доброто приятелство. Късметът ще ви съпътства през тези дни. Не губете вярата си, бъдете настоятелни, но и спокойни.
РИБИ – Възможност за преодоляване на пречки и трудности. Бъдете спокойни и уверени в процеса на работа и в предприетите стъпки. Общуването и контактите, приятелската сфера и комуникацията са важен фактор за вас. Любовта и партньорството са ценен индикатор и трябва да им обърнете специално внимание.

Даниела Ангелова

Leave a Reply