Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
7.10. –14.10.2014 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Овен
Променлив период със силно изразени емоционални вълнения. Ще се търси равнопоставеност и сътрудничество. Трудна концентрация, но в същото време добри дългосрочни перспективи за целите. Времето е добро за учение.
Цвят: розовочервен – насърчава усилията към реализация
Кристал: тюркоаз – подпомага и насочва личният ви устрем

ОВЕН – Ще можете да укрепите целите и ще намерите съмишленици. Наблегнете на умения и знания, общувайте избирателно. Отсейте съмненията и се вслушайте в себе си. Пътувания и срещи извън обичайната среда. Ново предизвикателство.
ТЕЛЕЦ – Ще намерите решение на някакъв проблем. Възможностите ще дойдат от неочаквано място. Не разчитайте само на късмет, бъдете упорити в целите. Добро време за нова работа или сфера. Не позволявайте да ви спъва чуждото мнение.
БЛИЗНАЦИ – Обърнете внимание на повтарящи се мисли. Времето ви дава шанс за обективност и ново развитие. Сътрудничество или партньорство могат да се развиват или прекъснат за известно време. Някакъв застой – който е възможност.
РАК – Вероятно ще преминете през бурни емоционални състояния. Запазете самообладание, за да прозрете важна новина. Обърнете внимание на заложбите си, търсете поприще и среда, които са подходящи за личното ви развитие.
ЛЪВ – Ще реализирате краткосрочна идея, но целта не е осъществена. Впускате се в предизвикателства и сте склонни към хазарт. Нещо от миналото ви ще се появи ненадейно. Изчистете съмненията и подозренията си, бъдете гъвкави и щедри.
ДЕВА – Проявявате капризност или неоснователна раздразнителност. Можете да контролирате своите действия, но не и чуждите. Избягвайте емоционалните драми и търсете плодотворни на любов и разбиране партньорства. Новости.
ВЕЗНИ – Двоен шанс имате през тези дни, което предполага концентрация. Можете да постигнете замисленото, но само с подкрепата на други хора. Времето е добро за промяна и научаване на нови неща. Ще ви се наложи ограничение.
СКОРПИОН – Търсете в събитията важно послание. Емоционално сте обременени от съмнения, те идват от миналото. Нищо не се повтаря по един и същи начин и вие не го правете. Потърсете решенията в себе си. Нови сфери на влияние.
СТРЕЛЕЦ – Повишена емоционалност или страсти, наред с усилия за реализация. Може да се чувствате под натиск или някакво ограничение. Възможните решения са налице, стига да се концентрирате в целта. Следвайте неотклонно интуицията.
КОЗИРОГ – Възможни са разнообразни обстоятелства и събития. Емоционално сте приповдигнати, но и уверени в действията. Няма да липсва променливост в отношенията и общуването с околните. Бъдете последователни и гъвкави.
ВОДОЛЕЙ – Увереността може да ви изневери в неочакван момент. Податливи сте на навици и минали преживявания. Нещо се променя и продължава своя ход. Опитайте се да наместите своите колебания, учете се на новото, неизбежно е.
РИБИ – Вашата емоционалност може да ви попречи на действията. Обърканост и самоувереност ще преливат. Времето е добро за нова работа или нови усилия в настояща сфера. Общуването е разностранно, бъдете постоянни в целта.

Даниела Ангелова

Leave a Reply