Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
14.10. – 21.10.2014 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Рак
Мисловна пренастройка, която може да спомогне или да промени действията. Променливост в настроенията, емоционални отклонения. Възможно е пренасочване на гледната точка. Силни желания и повтарящи се мисли.
Цвят: червено и бяло – в комбинация спомага за концентрация и воля.
Кристал: цитрин – концентрира, успокоява емоционално.

ОВЕН – Пренасочване в действията, силна интуиция и добра ориентация. Възможни са променливи настроения, породени от минали събития. Има известно повторение, на което да обърнете внимание. Опитът ще ви служи добре, следвайте целите при постоянна концентрация.
ТЕЛЕЦ – Предизвикателства, които ви объркват. Умствената работа ще върви трудно, силни емоции. Нужна ви е повече устойчивост и вяра в себе си. Анализирайте всяка ситуация, без да я оценявате. В общуването има непредвиденост, както и в настроенията.
БЛИЗНАЦИ – Неща от миналото ще възникват в мислите като чувства. Твърде възможни са и подобни случки. В средата на периода ще има рязка промяна в емоционалното ви поведение. Странности и необичайност ще ви привличат. Изненада в приятелската сфера и общуването.
РАК – В общуването и контактите се крие изненада, както и някакъв обрат. Вашата мисловна настройка е променлива, чувствителността ви е силна. Можете да постигнете частичен успех. Анализирайте минала случка, която има прилика с настоящата ситуация.
ЛЪВ – Партньорствата ще бъдат важни, но трудни за постигане на разбиране. В средата на периода са силните ви дни в емоционално отношение. Възможни са краткотрайни обещания или действия без задължителна развръзка. Нещо прекъснато може да се поднови неочаквано.
ДЕВА – Използвайте сетивността си повече от ума. Раздразнителност може да ви мъчи, използвайте я за активни действия. Нещо неразумно ще се окаже правилно. Миналото ви навестява, като изисква от вас повече внимание. Повтаряемост, която да анализирате и използвате правилно.
ВЕЗНИ – Обърканост е възможна в непозната за вас ситуация. Силна интуитивност може да доведе до нервност. Нещата няма да стават веднага и плановете трудно ще се спазват. Ако преговаряте, заложете на сетивните си усещания, не толкова на думите.
СКОРПИОН – Приповдигнатост и очаквания могат да ви разколебаят. Ако не сте уверени в целта, няма да сте сигурни и в действията. Променливост в общуването, не обещавайте. Силно чувство за отговорност, което може да бъде против вас. Спомени ще ви разкрият изход от някаква ситуация.
СТРЕЛЕЦ – Силна идейност и разпиляване на мисли. Трудно ще се концентрирате, а сте склонни на действия. Забавете темпото и анализирайте ситуация, която ви провокира емоционално. В партньорските отношения са възможни изненадващи чувства.
КОЗИРОГ – Разкривайте случките, като ги прекарате през чувствата си. Оцветявате незначителни и преходни неща, пропускате важното. Емоционално сте нестабилни, концентрирайте се в себе си. Общата атмосфера ви влияе, нужно е да се отделите за малко. Усещанията ви ще са правилни и ясни.
ВОДОЛЕЙ – Неочакваност, въпреки че я очаквате. Не можете да предвидите и контролирате всяко положение. В партньорските отношения и в дома са възможни неуредици, емоционални настроения. Силната ви мотивация може да ви поддържа уверени. Физическата активност ви е крайно необходима.
РИБИ – Може да навлезете в собствените си спомени чрез някаква случка. Има какво да анализирате и добре да обмислите. Емоционални страсти са възможни в контактите. В дома и с близки хора също са възможни изненади поради техни действия. Концентрацията ви ще е необходима, за да избегнете конфликти.

Даниела Ангелова

Leave a Reply