Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
21.10. – 28.10.2014 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Скорпион
Времето е подходящо за преговори в посока предоговаряне. Партньорства от всякакъв характер ще са важни. Целите и желанията могат да се реализират лесно чрез общите интереси. Важно значение има положителната настройка.
Цвят: виолетов – зарежда с положителна увереност.
Кристал: планински кристал – поддържа чистота на всяко ниво.

ОВЕН – Насочете вниманието към целите и делата си. Бъдете наблюдателни, общувайте с интерес. Партньорствата са важни и полезни за изясняване, допълване и взаимност. Подобрявайте знанията си, търсете контакти в сфери, които желаете да развивате.
ТЕЛЕЦ – Търсете взаимност и приемственост в интересите си. Общуването ще е показателно за вашата спонтанност и цели. Възможни са предизвикателства в приятелската сфера и промяна в договорките. Бъдете положително настроени в емоционален план. Заложете на знанията си.
БЛИЗНАЦИ – Промяна в предпочитанията и общуването. Възможности за договаряне и реализиране на минали желания. В приятелската сфера може да се очакват непредвидени обстоятелства. Използвайте и надграждайте опита си, учете нови неща и приемете нови предизвикателства.
РАК – Бъдете съсредоточени в желаните сфери и постоянствайте в усилията си. Възможности за постигане на краткосрочни цели. Пренастройка в плановете и усилена комуникация. Склонни сте да харчите средства и време, концентрирайте се в определени дейности.
ЛЪВ – Промените продължават и може да ги усещате рязко. Концентрация в общуването и определени условия. Разчитайте на собствения си опит и разширявайте познанията си. Ако умеете да слушате, ще знаете и как да постъпите в някакви взаимоотношения.
ДЕВА – Партньорствата ще играят важна роля за постигане на целите ви. Бъдете гъвкави и устремени в желанията и усилията си. Ще имате съответните средства да осъществите замисленото. Положителната настройка и емоции са от съществено значение, обърнете внимание.
ВЕЗНИ – Вие сте в центъра на случващото се. Бъдете наблюдателни и ще забележите възможностите за промяна и осъществяване на стремежите. Чрез общуването и контактите ще се оформят взаимни дейности и интереси. В приятелската сфера са възможни изненади, които ще ви пренасочат желанията.
СКОРПИОН – Използвайте времето за оформяне на важните си дела. Постарайте се да следвате интуицията и да бъдете в крак с промените. Важно е да задържите позитивната си емоционална настройка и да общувате с подобни хора. Търсете нови сфери за обучение и придобиване на знания.
СТРЕЛЕЦ – Възможности за смяна и преориентация на всяко ниво. Подходете спокойно и наблюдателно спрямо факти и реализирани цели. Можете да подновите преговори и отминали дела. Важни са сътрудничеството и приятелските отношения.
КОЗИРОГ – Възможни са известни влияния от средата и условията. Бъдете устойчиви към негативни мнения и критики. Обърнете внимание на приятелското общуване и хармоничните отношения. Време е за нови знания и придобиване на опит, за надграждане и личностни преоценки.
ВОДОЛЕЙ – Можете да довършите някои неща от миналото. Време е и за нови позиции и усилия. Общуването е важно, преговорите и обещанията – също. Психологическата ви пренастройка ще ви насочи в нови сфери, ще забележите и нови условия и шансове. Партньорството е най-важно.
РИБИ – Бъдете вътрешно уверени в действията си. Промяна в целите е възможна, както и в приоритетите. Важни са сътрудничеството и разширяването на контактите. Общувайте спонтанно и без притеснения, изяснете си желанията. Пътуване и новини могат да променят нещо от миналото.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply