Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2014 г. Имате вяра – имате всичко!
11.11. –18.11.2014 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Лъв
Неустойчивост и променливост, която ще се усеща като несигурност, раздвоение. Повтаряеми емоционални състояния през повечето време. Това е добре за повече наблюдателност, като по този начин се установяват приоритети и качества.
Цвят: винен – спомага да виждате истината
Кристал: смарагд –балансира психоемоционалното състояние

ОВЕН – Важно е да се доверите на случващото се. Възможни са емоционална нестабилност и обърканост. Анализирайте какво зависи от вас и проявете далновидност. Направете съзнателен избор от мислите си, почувствайте своите стремежи и страхове. Търсете близки по душа хора.
ТЕЛЕЦ – Възможни са променливи решения и несигурност. Вашите желания може би превъзхождат възможностите. Важно е да уравновесите собствените си мисли и емоции. Ще имате възможност за установяване на приятелство и любов. Пътуване ще ви помогне в делата.
БЛИЗНАЦИ – Трудности в комуникацията и общуването. Важно е да оставате сами със себе си, за да се концентрирате. Неочакваност в поетите ангажименти и започнати дела. Възможно забавяне или непредвидени обстоятелства. Приемете ставащото и правете съзнателен избор в движение.
РАК – Нестабилни емоционални състояния и трудност в решенията. Бъдете наблюдател в случките, като не вземате ничия страна. За да успеете в някаква цел ще трябва да бъдете активни, да действате бързо. Възможност за интересно общуване, както и неочаквано развитие в любовта.
ЛЪВ – Вероятно ще преминете през няколко емоционални състояния. Трудно ще запазите баланс и увереност. Подбирайте си добре приятелите, може да се забъркате в неясни отношения. Ще получите материално доказателство за минали ваши убеждения и усилия.
ДЕВА – Може би ясно ще усетите минали чувства и емоции. Има възвръщане на определена ситуация, която може да породи носталгия. Обърканост или несигурност, затова бъдете съзнателни и не се поддавайте на чужда воля. Бъдете достатъчно ясни в преговори и общуване, учете се от другите.
ВЕЗНИ – Търсете стабилност и увереност в познати хора и приятели. Можете да постигнете своя цел с малко късмет и помощ. Вероятно ще прозрете някаква истина, която не сте искали да знаете. Минали взаимоотношения също ще се изясняват. Изненада от любовен характер.
СКОРПИОН – Засегната е вашата чувствителност и логичност. Известно противоречие може да ви изнерви. Бъдете наблюдателни и си осигурете време за анализ на случващото се. Ще се наложи да приемете ограничения, да намалите забързаното темпо. Приятелски радости.
СТРЕЛЕЦ – Вашата активност следва да се ограничи. Ако можете си осигурете кратка почивка извън обичайната среда. Изненади в приятелската сфера, което ще повлияе и в деловата среда. Важно е да отсеете и да изясните делата и чувствата си, особено в края на периода.
КОЗИРОГ – Времето е добро за повече активност и планирани дейности. Важно е да се доверявате на личните си усещания. Възможни са объркани ситуации или мнения, проверявайте няколко пъти. Шансове за лични постижения в преговори или договорки, постигане на разбирателство.
ВОДОЛЕЙ – Възможни са остри емоционални усещания, променливост в чувствата. Може да се чувствате несигурни и компетентни едновременно, затова отстранете своята предубеденост. Ще бъдете изненадани по отношение на собственото си мнение за някого и нещо.
РИБИ – Отстранете се от ситуация, която ви изнервя. Не можете да вземате решения, докато сте несигурни или се защитавате. Минал опит или съвет ще ви помогне в някаква ситуация. Търсете начин да разберете собствените си действия, в какво се корени личен проблем.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*