Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
13.1.–20.01.2015 г.
Фаза на Луната: Намаляваща във Везни
Времето е подходящо за преодоляване на трудности и различия. Анализ и разумна преценка на целите и поведението. Възможности за ползотворни връзки и сътрудничество. Повече свобода на действие и приложена опитност.
Цвят: светло кафяво – повишава чувството на сигурност
Кристал: тюркоаз – увеличава способността да успяваме

ОВЕН – Имате възможност за допълнителна работа или ангажименти. Отърсете се от минали преживявания, изчистете емоционалните заблуждения. Известна сприхавост или напрежение, овладявайте ги навреме. Добър период за анализ на постигнатото и желаното.
ТЕЛЕЦ – Можете да предприемете конкретни стъпки в деловата сфера. Удачно време за разрешаване на спорове. Доверете се на опита и личната си преценка, но потърсете и професионален съвет. На моменти е възможна емоционална натовареност, която трябва да контролирате.
БЛИЗНАЦИ – Вашите намерения могат да намерят конкретна благоприятна среда за осъществяване. Важно е да постъпвате аналитично и според личния опит. Разбирането ще идва на порции в дадени обстоятелства, които не ви засягат пряко. Емоционално се овладейте и не постъпвайте прибързано.
РАК – Имате силна досетливост и чувство за ориентация. Трябва да ги използвате в конкретни ситуации, бъдете достатъчно убедителни. Можете да предприемете стъпки за решаване на труден казус без емоционални драми. В партньорството настъпват промени, които е добре да обмислите.
ЛЪВ – Проявете скромност в желанията и увереност в действията. Можете да разчитате на партньори и разбиране. Не бъдете уклончиви, нито обяснителни, намерете златната среда в комуникацията. Силно чувство за независимост може да ви изиграе лоша шега.
ДЕВА – Можете да съчетаете приятното и полезното. Ако се чувствате изнервени, си осигурете кратка почивка. Помощ ви се предлага от неочаквано място, но сте настроени критично. Съмненията ви за здравето трябва да се разграничават от вътрешната ви неувереност.
ВЕЗНИ – Възможни са емоционални преживявания, свързани с миналото. Можете да намерите разковничето на нещата в ежедневната рутина. Трябва да предприемете лична инициатива и да бъдете гъвкави в поведението. Вашата категоричност не винаги е добра позиция.
СКОРПИОН – Може да сменяте емоционалните си настроения твърде често. Ако се концентрирате в най-важната цел, ще можете да се справите. Натовареност и ангажименти, които е добре да прецените дали са ваша отговорност. Избягвайте проблемите на околните, оттеглете се емоционално.
СТРЕЛЕЦ – Ще попадате сред интересни ситуации и обстоятелства. Ако успеете да останете емоционално уравновесени, ще прозрете истината. Вашите намерения си имат конкретно приложение и от вас зависи да го постигнете. Концентрацията в поведението и мислите водят до желания успех.
КОЗИРОГ – Обстоятелства, които провокират желания от емоционален характер. Променливите мисли се дължат на външни събития, бъдете концентрирани и спокойни. Ще имате ангажименти от личен характер, но свързани и с делови обстоятелства. Трябва да лавирате известно време.
ВОДОЛЕЙ – Неочаквани промени могат да ви разколебаят в намеренията. Направете нужното за момента, но не изпускайте най-важната цел. В партньорството и общуването настъпват нови обстоятелства. Делови ангажименти и конкретни предложения.
РИБИ – Вашата чувствителност е силно засегната. Правете разумна оценка на действителността и поведението си. Не прибързвайте поради емоционални изблици, търсете умереност, дори не участвайте в някои начинания. Определени неща не са ваша отговорност или ангажимент.

Даниела Ангелова, астролог

За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*