Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. „Съединението прави силата”
20.1.-27.1.2015 г.
Фаза на Луната: Новолуние в Козирог
Подходящо е да се планират конкретни цели и постъпки. Бъдете мобилни и гъвкави, късмета е на всяка крачка. Възможности за нови дела, срещи и ангажименти.
Цвят: сребърен – спомага за емоционалното равновесие
Кристал: карнеол – стимулира творческия подход

ОВЕН – Имате възможност за новости и приятни емоции. Ако сте съсредоточени в дребните неуредици ще пропуснете шансове. Постоянствайте в целта и търсете добрите положения. Пътувания, разговори и срещи бележат успехи.
ТЕЛЕЦ – Постигане на нещо желано по неочакван начин. Съсредоточете се в планирането и поведението си. Възможности да разширите нещо започнато. Мислете творчески и позитивно, любов и срещи с приятели ще ви зареждат. Променливост в настроенията.
БЛИЗНАЦИ – Вашата интуиция е силна и можете добре да се ориентирате. Заложете на личните си умения и усещания, общувайте и споделяйте. Бъдете конкретни и задавайте въпроси, ако искате да узнаете истината. Неочаквано пътуване и срещи.
РАК – Нещо ново се задава на хоризонта. Настоящите ви приоритети могат да се променят за миг. Важно е да бъдете уверени в желанията и целите си. Внезапност бележи целия период, което може да ви изнерви. Бъдете достатъчно отворени за всяка възможност.
ЛЪВ – Има известна противоречивост в събитията. Мисълта ви е подвижна и трябва да съответства на поведението ви. Важни връзки и разговори ще отразят част от миналото. Промяна в плановете ще ви подскажат и възможните ходове.
ДЕВА – Промяна в нагласата ще ви помогне да промените и поведението си. Обърнете внимание на общуването и приоритетите си в настоящето. Емоционална променливост и непостоянство, изяснете си целите. Добро време за преговори и нови неща.
ВЕЗНИ – Вашите преценки ще бъдат интуитивно верни. Ако търсите логично обяснения на нещата, може и да сбъркате. Доверете се на опита и не позволявайте да ви попречи. Интересни обстоятелства около друг човек ще ви дадат отговор за ваш проблем.
СКОРПИОН – Вниманието да ви е насочено в дребните обстоятелства. Обърнете внимание на повтаряема ситуация, за да я промените. Поемате повече ангажименти, намерете време за почивка. Възможности за нова дейност, работа или хоби.
СТРЕЛЕЦ – Наблегнете на ситуация, която ви притеснява. Възможности за преодоляване на конфликт или неприятна ситуация. Променете поведението си и не настоявайте. Поели сте задължения, които не са ваша работа и вие го знаете, променете го.
КОЗИРОГ – Планирането може да претърпи промени. Важно е да бъдете мобилни и гъвкави, да успявате в движение. Приятни срещи и общуване ще ви заредят с нови идеи. Възможност за постигане на желан успех, стига да останете уверени и търпеливи.
ВОДОЛЕЙ – Прозрение, от което ще последват съзнателни промени. Възможност за срещи и позитивни контакти. Да не пропускате благоприятните условия за вашите цели и намерения. Бъдете отворени към необичайни случайности, те са ви от помощ.
РИБИ – Вашата чувствителност може да ви помогне. Обърнете внимание на нещо в поведението си. Ще намерите важно решение на заплетен казус, както и съмишленици. Предизвикайте решения на проблемите, вместо да се притеснявате. И ще успеете.

Даниела Ангелова
За лични прогнози и обучение: 0893988163

Leave a Reply