Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. „Съединението прави силата”
Фаза на Луната: Растяща Луна в Телец
Времето е подходящо за целенасочена активност. Много от важните неща ще се появяват внезапно. Удачно е за наблюдателност и гъвкавост.
Цвят: винено червен – защитава от чужди влияния
Кристал: планински кристал – спомага да сте обективни

ОВЕН – Можете да успеете в поетите ангажименти и цели. Бъдете наблюдателни и гъвкави в действията си. Възможни емоционални притеснения или нетърпение. Проявете находчивост и умереност в общуването. Интересни срещи.
ТЕЛЕЦ – Вашите предпочитания могат да се обърнат. Лесно сменяте емоционалното си настроение. Бъдете уверени в целите и подхождайте смело. Разговори и срещи ви помагат да си изясните важни неща. Наблюдавайте поведението си. Пътуване.
БЛИЗНАЦИ – Вашата интуиция е силна, но се абстрахирайте от чуждото мнение. Възможни са емоционални реакции, които ще ви изнервят. Настоявате на своето, но е възможна промяна която не зависи от вас. Проявете търпение за момента. Новини.
РАК – Повишена емоционалност, която може да породи конфликтност. Уверени сте в себе си, бъдете адекватни и мобилни. Проверявайте и четете между редовете документи или договори. Очаквано поведение и реакция от някого. Не бързайте с отговорите.
ЛЪВ – Възможни са спънки за някои планове. Бъдете отворени към съвет и препоръки, за да успеете. Важно е да положите усилия в дейности, които желаете да реализирате. Към края на периода ще имате и резултати. Търсете сътрудничество и партньорство.
ДЕВА – Имате възможност да установите трайни връзки и решения. Бъдете постоянни в намеренията и търсете съответните условия. Ще си изясните дребни детайли, които са важни за работата. Не отлагайте, но и не бързайте в ангажиментите.
ВЕЗНИ – Удачно време за поети ангажименти и допълнителна работа. От значение ще бъдат връзките и взаимното сътрудничество. Възможни са изненади в чисто рутинни дейности, в общуването и контактите. Удачно за нови планове. Гостуване.
СКОРПИОН – Използвайте времето за активна почивка, макар и кратка. Прозрения и внезапно разбиране ще помогнат в начинанията ви. Важни срещи с хора, които споделят вашите интереси и желания. Натовареност и напрежение са възможни в последните дни.
СТРЕЛЕЦ – Приповдигнато настроение и успехи. Очаквания, които могат да ви подведат. При повече от вас навлиза нов период на успехи, но и на промени. Важни срещи и контакти, бъдете умерени в поведението и разговорите. Изненади.
КОЗИРОГ – Позволете си спокойствие и обмисляйте адекватно нещата. Възможност за ангажименти, новини, които трябва да се обмислят. Направете график на важните неща, но бъдете гъвкави в активността. Проявете умереност в партньорството.
ВОДОЛЕЙ – Възможни промени от всякакъв характер. Внезапност и неочакваност, което изисква пълна концентрация. Можете да приключите с поети ангажименти, но ще имате и допълнителни. Проявете разбиране и търпение в критиката.
РИБИ – Проявете настоятелност без прибързаност. Повишени емоции, които е добре да овладеете. Проявете толерантност, но си изяснете всяко свое поведение. Важни новини, пътуване и срещи с приятели. Изненадата е в приятелската сфера. Предложения.

Даниела Ангелова

Leave a Reply