Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
10.2. –17.02.2015 г.
Фаза на Луната: Намаляваща в Скорпион
Затихване на страсти, намаляване на напрежението, самовглъбеност. Пазете се от инертност придружено с вътрешно безпокойство. Бъдете целенасочено активни и си движете нещата с увереност.
Цвят: тъмно син – разкрива подсъзнателни мотиви
Кристал: розов кварц – хармонизира и топли

ОВЕН – Водещи са емоционалната чувствителност и доверие. Настроени сте позитивно или критично, зависи от вътрешната ви устойчивост. Проявете грижа към собственото си здраве и настроение. Довършвайте си нещата, общувайте и работете. Резултатите няма да закъснеят.
ТЕЛЕЦ – При вас има разклащане на доверието и силно желание за такова. Преценете собствените си възможности в някаква цел или работа. Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне. Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент.
БЛИЗНАЦИ – Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Проверявайте си нещата, не очаквайте другите да свършат първо вашата работа. Наблегнете на контакти и връзки с хора, които ви подкрепят морално и търсят вашата компания. Свързани емоции с пътуване.
РАК – Убедителни сте външно, но сте несигурни вътрешно. Владеят ви емоции, които не желаете да изоставите. Насочете ги в градивна посока и бъдете активни с каквото можете и умеете. Ще привлечете различни условия от очакваното, но трябват действия и концентрация в тях.
ЛЪВ – Можете да постигнете някои цели, стига умело и търпеливо да планувате. Задълбочете своите познания и бъдете отворени за нови знания. Това ще ви помогне в настоящи и бъдещи ангажименти. Изградете здрави връзки и партньорства без излишна суетност.
ДЕВА – Намалете темпото и се концентрирайте в целите, бъдете последователни. Възможна е емоционална нестабилност, която да ви изнерви. Не очаквайте от околните да ви разбират, важно е вие да се разберете. Проведете нужни разговори и общуване за своите намерения.
ВЕЗНИ – Можете на приложите свои знания, стига да подходите умерено. Намалете емоционалното темпо и се съобразете с настроението на другите. Мотивирани сте за конкретни цели и планове, които отлежават с времето. Новини и събития, които могат да ви пренасочат.
СКОРПИОН – Можете да наблегнете на личното си спокойствие и здраве. Задължително намерете време за алтернативни методи и творчески способи. Интуитивно ще знаете какви са вашите потребности и ще намерите съответните условия. Анализирайте дребните жестове.
СТРЕЛЕЦ – Намирате идеални условия за своите цели или намерения. Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни и общителни. Възможни са неочаквани новини или контакти, от които да получите яснота. Емоционално може да сте резки и контрастни.
КОЗИРОГ – Налагат се промени в движение. Това може да наруши емоционалното ви равновесие. Не прибързвайте и бъдете адаптивни. Можете да приложите опитност в новите начинания. Бъдете отворени да се учите и да разширявате своите възможности.
ВОДОЛЕЙ – Мисълта може да надделява в чувствителността. За да различите временната емоция от постоянната си мотивация е нужен самоанализ. Може да сте изнервени, но и примирени с известни условия. Положете усилия да си върнете психологическото равновесие и оптимизъм.
РИБИ – Склонни сте да проявите нетърпимост към различното. Не само към околните, но и към себе си. Проучвайте настъпващите промени в емоционалното си състояние и възприемателни способности. Намерете време и способи за здравословна почивка и положително зареждане.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893 988163

Leave a Reply