Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
24.2. –3.3.2015 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна в Телец
Настъпва период на повече активност и се налага адаптация. Времето е добро за повече общуване, контакти, пътувания. Мисловната дейност е подвижна, настроенията бързо се менят. Общуването с позитивни хора ще даде резултат.
Цвят: светло син-намалява напрежението, изяснява ума
Кристал: авантюрин –ще внесе яснота в намеренията

ОВЕН – Може да сте припрени и нетърпеливи. Важно е да планувате, да се подготвите за набелязаните цели. Изненади са възможни и трябва да бъдете адекватни. В състояние сте да свършите доста работа и да поемате ангажименти. Наблегнете на общуването и контактите.
ТЕЛЕЦ – Възможни са тревожност или напрежение. Трябва да овладеете силните емоции, да бъдете методични и уравновесени. Можете да реализирате много от замисленото, но потърсете начините. Отървете се от очакванията и се заемете лично с нещата. Интересни новини и срещи.
БЛИЗНАЦИ – Използвайте времето за постигане на яснота в целите. Търсете сходните интереси и намерения, за да получите подкрепа. Не си губете времето в излишни обяснения, разсеяни сте. Възможни са изненадващи обрати и благоприятни условия за минали желания.
РАК – Може да се проявят неочаквани вътрешни изблици на емоции. Поради външните обстоятелства се провокират забравени или подтиснати спомени и преживявания. Бъдете търпеливи и не прибързвайте с изказвания и постъпки. Обмисляйте добре нещата, проверявайте и действайте.
ЛЪВ – Възможни са завишени очаквания, които да донесат и разочарования. Между представите и действителността ще има конкретни действия, които трябва да направите. Повишени емоции и чувствителност могат да предизвикат обратен ефект. И вместо помощ да получите отказ. Овладейте се.
ДЕВА – В състояние на активност сте. Добре си планувайте нещата и ги вършете стъпка по стъпка. Ако не изпадате в излишни емоционални драми, ще свършите много работа. Можете да предприемете и нови цели, тъй като имате енергия да ги изпълнявате. Контактите ще са важни и полезни.
ВЕЗНИ – Използвайте времето за повече общуване. Вътрешната активност може да се впрегне на работа и да постигнете добри резултати. Не прибързвайте в мислите и думите, а си анализирайте чувствата. Направете кратък преглед на постигнатото и ще добиете яснота за целите.
СКОРПИОН – Възможна е рязка промяна в емоционалното ви състояние, което ще промени и поведението. Можете да подходите умерено, но настоятелно към изоставените цели. Не предприемайте ангажименти под влияние на доброто си настроение, а бъдете реалистични. Важни контакти.
СТРЕЛЕЦ – Може да бъдете разочаровани от нечие поведение. Това ще ви даде ясна визия на поведение, ще ви отрезви. Възможности за установяване на трайни връзки и партньорства, ако бъдете умерено настойчиви. Имате достатъчно енергичност, но е нужна пълна концентрация.
КОЗИРОГ – Трудно ще се случват планове, които са поставени в миналото. Промяната в средата и условията налагат и адекватна реакция. Вместо да повтаряте едни и същи действия, направете анализ на настоящата ситуация. Шансовете са налице, а вие трябва да ги уловите в движение.
ВОДОЛЕЙ – Имате вътрешно желание за постигане на успех. Обстоятелствата ще диктуват и вашите емоции. Може да чувствате известна принуда в действията си, което да породи раздразнителност. Вместо да правите ненужни планове, правете конкретни постъпки в ясна и конкретна цел.
РИБИ – Възможно е разминаване между вътрешните усещания и външните условия. Повишена енергичност и трудна концентрация. Не зацикляйте в едни и същи мисли, направете нещо различно. Физическата активност ще ви помогне да добиете ясна визия за самите стъпки на развитие.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply