Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
6.3. –13.3.2015 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Дева
Времето е добро за физически израз на вътрешната активност. Възможни са здравословни неразположения, които бързо да отшумяват. Проявете старание и съзнателно избирайте какво да правите. Сега работим за бъщещ резултат.
Цвят: сиво-намалява напрежението, обективност
Кристал: карнеол –зарежда, активира творчески

ОВЕН – Силна вътрешна активност, ярки сънища или спомени. Възможни са хронични здравни проблеми с които да се ангажирате. Можете да намалите напрежението, да сваляте излишни килограми, умора, раздразнение. Подходящо е да ваяте ума и тялото.
ТЕЛЕЦ – Възможност за успешна реализация на минал проект или замисъл. Действате уверено и целенасочено, но ви липсва убеждение. Можете да се сдобиете с желана вещ или пътуване, не пропускайте възможностите. Използвайте силите си градивно.
БЛИЗНАЦИ – Недоразумения могат да променят действията ви. Ако вярвате и сте убедени ще постигнете добри резултати. Вашата находчивост се нуждае от безпристрастност, осигурете си това условие. Пълни сте с нови идеи и желания, но ви трябва упоритост.
РАК – Дните ви са изпълнени с емоции от всякакъв характер. Проявявате безгрижност или недостатъчен интерес, което има последствия. Трудно ще сте постоянни в действията си, макар на думи да е обратното. Използвайте времето за себе си и развивайте качества.
ЛЪВ – Части от вашия характер ще се проявят внезапно и неочаквано. Това може да е добре или не съвсем, зависи от вашата увереност. Силно чувствителни сте и лесно докачливи, изискващи и плахи. Използвайте дните да се отървете от вредни навици и влияния, изградете си свои.
ДЕВА – Можете да постигнете съгласие и разбиране със себе си. Това автоматично ще се отрази и на вашите отношения. Нужна ви е силна мотивация и повече воля, както и физическа активност. Възможност за повече удовлетворение и приятни моменти.
ВЕЗНИ – Вашата колебливост ще се усилва. Възможни са хронични здравни проблеми или алегрични реакции. Приемете всяко положение като нормално и полезно за вашите планове. С подобна гледна точка ще забележите новите възможности и условия.
СКОРПИОН – Възможности за преодоляване на вътрешната инертност. Повече разнообразие и спонтанност са вашата сила, целеустременост и движение. Намерете време за своето психическо здраве, ако трябва променете навици, сега ще бъде по-лесно и благотворно.
СТРЕЛЕЦ – Вашата импулсивност се разгръща, трябва да обърнете внимание. Ако сте насочени прекалено в една и съща сетивност, ще пропуснете нещо важно. През тези дни е добре да правите неща, които искате да видите завършени, разширяващи се и носещи ви ползи.
КОЗИРОГ – Можете да използвате времето за установяване на нови навици или отношения. Погрижете се за здравето си с повече разнообразна храна и физическа активност. Имате нужда от доверие в себе си, когато правите нещо необичайно или за първи път.
ВОДОЛЕЙ – Вашите мисли са подвижни и креативни, но се нуждаете от действия. Нарушеното ви вътрешно спокойствие подсилва вашите усилия за успех. Дните са подходящи за повече гъвкавост, упоритост и доверие в начинанията. Търсете помощ, но разчитайте на себе си.
РИБИ – Можете да приложите умения и търпение в целите. Проявете практичност и повече доверие в условията. Възможности за преодоляване на различия, конфликти и повече разбирателство. Обърнете внимание на здравето си, упорствайте в грижите за него.

Даниела Ангелова, астролог
За лични прогнози и обучение: 0893988163

Leave a Reply