Новини

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата
13.4.-17.4.2015 г.
Фаза на Луната: Намаляваща Луна в Козирог
Времето е подходящо за търсене на плодотворни решения. Отърсване от категоричност и повече гъвкавост. Към средата на периода има промяна в сетивното усещане и повече свобода в действията. Периодът е подходящ за повече контакти, срещи и кореспонденция.
Цвят: сиво, графит – балансира емоционално
Кристал: розов кварц – нежност и адаптивност

ОВЕН – Възможна е усилена мисловна дейност и претоварване. Добре е да си дадете почивка и да наблегнете повече на физическата активност. Чувствителността ще бъде намалена, но и рязко променена в края на периода. Приключете неща от миналото и вярвайте в себе си.
ТЕЛЕЦ – Може да усещате сигурност или не, което ще влияе на поведението ви. Добре е да се абстрахирате от външните влияния и да установите здрава връзка със себе си. Повишени желания или стремежи в края на периода. Бъдете бързи, схватливи и контактни.
БЛИЗНАЦИ – Навлизате в период на засилена комуникация. Проверете и анализирайте собствените си убеждения. Личното ви мнение може да се различава от общоприетите норми. Любовта ще ви навестява под различна форма. Възможни разговори за миналото и срещи.
РАК – Вашата привързаност може да се засили. Нужно е да проявите далновидност при вземане на решения, да изключите емоционалната окраска и да проявите практичност. Развиване на някакво умение или качество. Възможно неочаквано пътуване.
ЛЪВ – Може да сте лесно докачливи и силно желаещи нещо. Възможни са промени в личен и професионален план. Добре е да следвате набелязаните цели, но да бъдете гъвкави и прозорливи. Доверието ви може да се окаже разклатено, зачитайте чуждите потребности.
ДЕВА – Вълнува ви практичната страна във всяка ситуация. Имате нужда от емоционална почивка и добро настроение. Осигурете си ги сами и не очаквайте и другите да се включат. Наблегнете на уменията и опита, анализирайте грешки от миналото. Бъдете смели и активни.
ВЕЗНИ – Възможни са пречки или забавяне, които не зависят от вас. Подходете рационално, но анализирайте настроенията и емоциите си. Приемате нещата твърде лично и може да се почувствате психически сринати. Разчитайте на собствени сили и бъдете уверени в целите си.
СКОРПИОН – Можете да разгърнете собствения си потенциал. Посоката я избирате вие, както и начините за действие. Не чакайте определено мнение. Възможни са изненади, които ще ви объркат. Ще ви е лесно да вземате конкретни решения. Срещи, контакти.
СТРЕЛЕЦ – Нарушаване на някаква сговорчивост, към която се стремите. Мисловната ви дейност е силно концентрирана, затова си дайте почивка. Лесно се хващате емоционално и сте склонни да убеждавате. Наблегнете на собственото си развитие и проявете качествата си.
КОЗИРОГ – Всяко нещо, което нарушава вашите планове, е раздразнително. Това емоционално състояние ще премине. Мислите предхождат събитията и сте склонни да правите предположения. Избягвайте масови сбирки, освен ако не сте сигурни в добрата атмосфера.
ВОДОЛЕЙ – Ще преминете през силни емоции, които отключват различно поведение. Известно нетърпение и докачливост, което не е във ваша полза. Повече физическа активност ще ви разсее от стреса. Събирайте се с хора, които ви обичат и разбират, това ще ви помогне.
РИБИ – Възможни са песимистични или носталгични настроения. Очакването ви за определени събития може да ви извади от равновесие. Постарайте се да не изисквате прекалено от другите и ако трябва, обяснявайте своите разочарования. Най-добре е да се отпуснете.

Даниела Ангелова

Leave a Reply