Живот, Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

4.6. -11.6.2013 г.
Фаза на Луната: Новолуние
Период на приповдигнатост, енергичност, силна мисъл. Да се проектират ясни и чисти мотиви. Общуването и контактите ще бъдат приоритетни. Кристал: планински кристал – чиста енергия.

ОВЕН – Чистосърдечното ви отношение ще бъде забелязано. Известна носталгия е възможна, важно е да не отъждествявате минали емоции с настояща ситуация. Бъдете максимално кратки и ясни в разговорите. Слушайте какво мисли и казва другата страна. Важна придобивка, съзирате надалеч.
ТЕЛЕЦ – Лекота ще има в отношенията. Пътувания, общуване и възможност за проекти. Бързо преминаващи емоции, които се дължат на минали събития. Възможни са откази там, където не очаквате. Доверявате се на сигурното, но шансовете са в обратното. Истина ще ви пренасочи.
БЛИЗНАЦИ – Може да се каже, че дните са изключително благоприятни. Чрез контакти ще узнаете важни и полезни неща, дори в дългосрочен план. Важно е да не попадате в конфликтни ситуации и особено в спорове. Шансове се разкриват неочаквано. Подредете си мислите, бъдете чистосърдечни.
РАК – Възможна е променливост в емоционалните състояния и настроения. Набелязвайте си целите, нахвърляйте си бележки. Късметът ви работи, стига да сте целеустремени и да вярвате. Провокации са възможни от минали обстоятелства. Направете нещо различно, дори и малко. Движете се повече.
ЛЪВ – Имате условия за реализиране на няколко неща. Това може да ви обърка, затова е важно да подредите целите. Бъдете наблюдателни, защото едно от нещата води и следващото, но в обратен ред. Интуитивно сте добре ориентирани. Не се отдавайте на забравени емоции, а водете диалог.
ДЕВА – Склонни сте да подхождате емоционално към събитията и хората. Колебливи мисли или страхове спират някакъв ентусиазъм. Дайте воля на чувствата – онези, които извират отвътре, без да ги оценявате. Нищо не може да попречи на желанията ви, освен собствените ви мисли. Бъдете уверени.
ВЕЗНИ – Възможни са променливи чувствени състояния. Усетът ви е повишен, изострени са възприемателните способности. Можете с лекота да отстраните доста спънки. Нещо от миналото ще изплува с бързо темпо. Настройката на ума ще е от голямо значение. Контактите ви – също.
СКОРПИОН – Осланяте се повече на надеждите, отколкото на действията. Чувствителни сте, насочете мислите в позитивна перспектива. Вероятно имате нужда от някакви обяснения, имате очаквания от другите. Потопете се в себе си и намерете само това, което ви е потребно. Изявете го.
СТРЕЛЕЦ – Имате склонност да се самонавивате и лесно ви се отдава. Възможно е да сте раздразнителни, но не разчитайте много на разбиране. Бъдете съпричастни със себе си, не позволявайте на носталгия или мрачни мисли да ви водят. Шансове има, вървете активно към тях.
КОЗИРОГ – Възможно е да сте настроени към чувства от миналото. Нещо забравено може да напомни за себе си. Използвайте подвижността на ума и разсъждавайте многопластово. Не изпадайте в еднообразие и крайности. Чрез общуването ще съзрете личните си предпочитания и ограничения.
ВОДОЛЕЙ – Възможно е да се наложи да се занимавате с непредвидени обстоятелства. Колкото повече се опитвате да контролирате резултатите, толкова повече ще ви мъчи несигурност. Хубаво е да не влизате в конфликти, но бъдете смели да кажете истината. Винаги се намира начин за действие.
РИБИ – Може да ви занимават мисли, които смятате за налудничави. Ще можете с повече лекота да пренасочите активността си. Не очаквайте от другите да ви разбират, но вие се изразявайте смело. Дните са благоприятни да посеете любов там, където преди не сте и помисляли. Може да бъде забавно.

Даниела Ангелова

Leave a Reply