Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата
17.4. – 24.4.2015 г. Новолуние в Овен
Изключително добро съвпадение и разположение на планетните конфигурации. Чудесно време за нови начинания, планиране и проучване. За подобряване на здравето, за лечение, за нови взаимоотношения и общуване, за любов и приятелства, за пътуване и срещи.
Цвят: пъстри – подобрява психическото състояние
Кристал: хематит – спомага за реализация на замисленото

ОВЕН – Добро време за начинания и конкретни постъпления. Можете да се заемете с повече ангажименти и да свършите много работа. Любовта ви съпътства, имате късмет, както и много помощ от неочаквани места.
ТЕЛЕЦ – Можете да започнете определени дейности, свързани с ваши желания. Проявете упоритост, но и гъвкавост в общуването. Имате подкрепа, на която трябва да обърнете внимание. Пътувания и срещи, приятели.
БЛИЗНАЦИ – Силна харизматичност и приятелско отношение. Вие сте в благоприятен период за нови начинания и разширяване на планираното. Имате шансове за неочаквани срещи и запознанства. Любовта е с вас.
РАК – Можете да предприемете нови неща и да подобрите настоящето. Избягвайте негативните състояния и хора, развивайте позитивното в себе си. Възможни са емоционални сътресения, но любовта и обичта преобладават.
ЛЪВ – Проверявайте нещата. Използвайте подходящите ситуации, за да възобновите прекъснати отношения, бизнес или работа. Срещи и пътувания, много позитивни емоции, любов. Бъдете откровени.
ДЕВА – Подем и развитие по отношение на планираните неща. Срещайте се с позитивни хора и не прибързвайте с емоционални изводи. Важни новини и късмет, подкрепа от близки хора. Любов и приятелски взаимоотношения. Новини.
ВЕЗНИ – Опитайте се да преосмислите някои свои убеждения. Сега можете да преодолеете известни пречки, имате и повече късмет. Любовта и партньорството ще са на преден план. Новини, пътуване и много емоции.
СКОРПИОН – Използвайте времето за плануване и проекти. Ако желаете промяна или корекции, сега е моментът за точен план. Не прибързвайте, бъдете емоционално уравновесени. Възможна избухливост.
СТРЕЛЕЦ – Вашите планове могат да придобият реални основания. Бъдете адаптивни и отворени към нови предложения или нестандартни решения. Неочаквана помощ от неочаквано място, промяна в местоположението.
КОЗИРОГ – Позволете си да планувате или да мечтаете на воля. Това е времето, в което да си представяте нещата, които искате да постигнете. Избягвайте хора, които не ви разбират или ви пречат да планирате. Вярвайте си.
ВОДОЛЕЙ – Можете да започнете нещо ново, да внесете промени или да изгладите взаимоотношения. Каквото и да решите, емоционалното ви състояние ще е показателно. Любовта и доверието са с вас.
РИБИ – Добре си преценете силите и възможностите. Планирайте нещата и си представете само най-доброто и най-красивото. Не мислете дали и до колко то е възможно. Изживявайте положителни емоции и любов сега.

Даниела Ангелова

Leave a Reply