Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

11.5.–15.5.2015 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние в Скорпион
Времето е подходящо за стабилизиране и концентрация в целите. Повече внимание на дребните детайли, които показват и указват. Усилия в постигнатото и в това, което имаме. Възможна е рязка психологическа промяна и активност.
Цвят: кафяво – този цвят внася спокойствие и топлота
Кристал: лазурит – спомага за духовни връзки

ОВЕН – Възможности за стабилизиране, канализиране на проекти и цели. Важно е да се уточняват дребните детайли. Изясняване на неточности или недоразумения. След средата на периода и повече свобода, непринуденост. Постигане на определени цели.
ТЕЛЕЦ – Задължително е да обърнете внимание на стечение на обстоятелства. Можете да постигнете важно уточнение и да подобрите взаимоотношения. Контролирайте страсти и емоции, които могат да се отключат внезапно.
БЛИЗНАЦИ – Постигането на баланс е важно условие през тези дни. Възможни са резки обрати от дребни неща. Трябва да забележите промените, макар нещата да изглеждат познати. Интуитивно ще разпознаете личната си насоченост.
РАК– Възможни са повторения на събития, емоции, обстоятелства и връзки. Нещата могат да изглеждат различно или еднакво, вие трябва да уловите промяната. Може да имате контрастни усещания, затова ви е нужна увереност.
ЛЪВ – Независимо от външните обстоятелства, трябва да бъдете предпазливи. Възможно е засилено чувство на съмнение, което налага и проверка. Засилена комуникация или липсата на такава ще ви отворят сетивата за нещо важно.
ДЕВА – Смяна на средата или обстановката ще помогнат за разширение на представите, ще придобиете по-мащабен поглед върху целите и намеренията. Обърнете внимание на дребните неща, където се крият важни отговори. Материални придобивки.
ВЕЗНИ – Съсредоточете се върху отправната точка на нещата. Ако проследите стъпките спокойно, можете да хванете дребни наглед, но съществени неща. Именно в тях се крие и възможността за промяна в резултатите. Неочаквани събития, интерес.
СКОРПИОН – Трябва да излезете от руслото на навиците. Използвайте всички методи и начини, за да се сдобиете с вътрешно спокойствие. Интуицията ви е засилена и ще ви насочи в обстановката. Забележете какво имате.
СТРЕЛЕЦ – Завишената ви впечатлителност оказва влияние върху мислите. Насочете се над чувствителността си и я използвайте положително. Възможност за постигане на трайни резултати. Разширенията са за по-късно.
КОЗИРОГ – Известна стабилност и усещане за рутина. Използвайте този вътрешен баланс за анализ. Интуицията ще ви помогне и насочи в конкретни действия, които да извършите. Задължително си осигурете кратка почивка.
ВОДОЛЕЙ – Проява на навици, повторения. Трайни решения, които изискват наблюдателност и последователност. В средата на периода са възможни емоционални отклонения поради външна намеса. В крайна сметка – стабилизиране.
РИБИ – Възможности за промяна в желана насока само обаче при установяване на вътрешен мир. Подвластни сте на обстоятелства, които са твърде нестабилни. Трябва да се концентрирате в личните си емоции и поведение. Овладявайте ги.

Даниела Ангелова, астролог

Leave a Reply