Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

2015 г. Съединението прави силата!
25.5. – 29.5.2015 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна в Лъв
Нарастване на възможности за успех и напредък. Предпазване от прекалени амбиции, егоизъм и негативни емоции. Повече неочаквани шансове, затова бъдете с отворени очи. Каквото последваш, това и ще получиш.
Цвят: лимоненожълт – отключва честност и проницателност
Кристал: циркон – напомня единството на света, преодолява егоцентризма

ОВЕН – Силата на мисълта ще съдейства или ще пречи за резултатни действия. Повишената чувствителност може да обърка вашата интуиция. В общуването може да има емоционални нотки, но и повече откровения. Позитивна активност.
ТЕЛЕЦ – Можете да свършите много работа, стига да й се отдадете. Обострената чувствителност помага или пречи на вашата резултатност. Комуникацията е наситена и конструктивна, стига да овладеете своята докачливост. Пътувайте.
БЛИЗНАЦИ – Чудесен период за всички видове начинания. В общуването са заложени всяка възможност и резултат. Възможности за неочаквани новини, които да променят и плановете ви. Бъдете наблюдателни и готови за действие.
РАК – Вашата проницателност е повишена, но също и чувството ви за такт. Възможно е объркване или силна мнителност да попречат на очакваната резултатност. Трябва да излезете от своята привидна сигурност или несигурност.
ЛЪВ – Силен период за вашите планове и активност. Много е важно да проявите деликатност и да се освободите от излишната гордост. Общуването ще е показателно и ще ви разкрие важни подробности. За някои от вас се задават редица успехи.
ДЕВА – Силен период за комуникация и търговия, както и повече ангажименти. Можете да проявите старателност в отношението към собствените си мисли и действия. Много е важно да уловите дребните неща, които ви мотивират отлично.
ВЕЗНИ – Възможни са непредвидени случки или обстоятелства. Вашата изострена чувствителност може да ви хвърли в драматични ситуации от всякакъв характер. Важно е да останете уверени в крайните резултати и да общувате позитивно.
СКОРПИОН – Не са изключени крайности в емоциите и нетърпимост. Проявете максимално спокойствие в общуването, подбирайте средата и хората. Важни контакти и послания, възможности за постигане на успехи от всякакъв характер.
СТРЕЛЕЦ – Важно е да продължите целеустремено и да общувате позитивно. Шансове, които са неочаквани, могат да ви разсеят или объркат. Възможни са неразбиране или отдръпване, затова преценявайте ситуациите много внимателно.
КОЗИРОГ – Може да имате моменти на неувереност, които определят вашето поведение. Комуникацията с приятни, близки и позитивни хора ще е от съществено значение. Вашата активност е конструктивна, насочете я правилно.
ВОДОЛЕЙ – Известна тревожност може да ви притеснява. Без да преувеличавате или намалявате чувствителността си, бъдете активни. Можете да се ориентирате според обстоятелствата. Останете уверени в себе си. Засилено общуване.
РИБИ – Повече свобода може да усетите като условие. Това ще ви помогне да се насочите към позитивната страна на нещата. Комуникацията и изразяването ви трябва да бъдат деликатни и настойчиви. Проявете повече разум. Пътуване, новини.

Даниела Ангелова, астролог

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*