Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

11.6. -18.6.2013 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна
Времето е подходящо за активна и практическа дейност. Да се избягва критикарството, да се наблегне на творчески и артистични похвати. Цветове в оранжево, лимонено и зелено, излъчват оптимизъм и пълнота. Кристал: розов кварц – има балансираща и топла енергия.

ОВЕН – Подхождайте умерено и подвижно в мислите и действията си. Възможно е раздвояване между планове и действителност. Добре обмисляйте положението и правете нужните промени, но плавно. В общуването ще намерите подкрепа и съмишленици. Вложете чувство за хумор.
ТЕЛЕЦ – Вашата емоционалност ще надделява. Възможна е смяна на приоритети или планове. Не се поддавайте на изнервящи обстоятелства или хора. Минали преживявания ще се изяснят в настоящите условия. Важно е да се настроите позитивно и да следвате тези си чувства.
БЛИЗНАЦИ – Мисленето ви може да бъде обременено. Трябва да се концентрирате максимално в целите. Ако погледнете всяка ситуация в перспектива, ще намерите нещо изненадващо. Доброто настроение в общуването ще ви отвори много врати. Приемете с усмивка отказ или отлагане.
РАК – Носталгични мисли, позабравени емоции. Не си причинявайте излишни съмнения, а преодолейте някакво разочарование. Настоящата ситуация е много различна от близкото минало. Имате достатъчно сили и опит да направите това, което вероятно отлагате дълго. Бъдете артистични.
ЛЪВ – Времето ви дава благоприятни възможности за развитие. Стига да сте наясно с целта, оставете чувството да ви води. Не можете да предвидите всички обстоятелства, но е важно да си вярвате. Използвайте усета си, както и неограничените си артистични и творчески заложби. Вие знаете как.
ДЕВА – Реорганизацията тече в пълна сила. Важно е да вземете съзнателно участие в процеса. Имате енергия за промените, само трябва да съберете мислите си. Част от миналото ще усетите като емоция или краткотрайно чувство. Вложете творческите си умения и най-вече позитивно отношение.
ВЕЗНИ – Възможно е определена чувствителност или емоция да ви озадачава. Вроденият ви усет за равновесие, може да го индикира като страх. Новостите нахлуват изненадващо или поне така ви се струва. В общуването се изясняват или разплитат отговорите. Чувството за хумор ще ви помогне.
СКОРПИОН – Възможно е с повече лекота да свършите и повече работа. Тягостни усещания са плод на близкото минало. Не изпадайте в многословност и се концентрирайте в себе си. Подобни емоции са на изчерпване и трябва да ги замените с нови и позитивни. Упражнявайте усмивки и шеги.
СТРЕЛЕЦ – Вероятността да сменяте настроения са в пълна сила. Емоционално може да се чувствате разбалансирани и някак несигурни. Общуването е от голямо значение, защото хората ще подсилват вашите колебания или увереност. Намерете си опорната точка и вложете чувство за хумор.
КОЗИРОГ – Практическата ви активност ще даде резултат. Вероятно очакванията ви са много повече, особено към себе си. Скрита тъга или неудовлетвореност може да бъде провокирана. Добре е да я разгледате, за да промените и действията си. Разговаряйте със сродни вам хора, дава сили.
ВОДОЛЕЙ – Ако ви измъчват съмнения, потърсете причината в емоционалната си настройка. Няма да свършите цялата работа, която сте планували. Хубаво е да проявите разбиране там, където не са ви ясни нещата. Това ще се получи, когато сте настроени позитивно към другата страна.
РИБИ – Може да се чувствате засегнати от някого, или просто от самата действителност. Не се оставяйте за дълго време в подобно чувство. Заменете го с идея, с творчески импулс и се концентрирайте в това. Бързо ще усетите и промяната, ще привлечете и подобни хора.

Leave a Reply