Новини, Шарен свят

Седмичен хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

26.2. – 5.3.2013 г.
Фаза на Луната: Пълнолуние
Даниела Ангелова
астропсихолог

Период на запълване, получаване, задържане на постигнатото.
Време за поддържане на стабилност, равновесие, оптимистичен усет.
Светлите цветове в синьо и зелено уравновесяват емоция и разумност. Кристал: смарагд – може да се носи от всички, тъй като неговата енергия е ненатрапчива и лека.

“Обичайте и ще бъдете обичани”

ОВЕН – Интуицията ви е добра. Чувствително активни сте и можете да постигнете набелязаните цели. Околните по-скоро ще ви помагат, отколкото да пречат и вашето отношение към тях е важно. Избягвайте да спорите или доказвате правотата си, изразете чувствата си и това ще е достатъчно.
ТЕЛЕЦ – Бъдете прецизни в думите и търпеливи в действията си. Недоразумения са възможни при положение, че настоявате на своето и на момента. Има хора, които споделят интересите ви, просто бъдете наблюдателни. Важни решения ще намерят място и време, не се тормозете излишно.
БЛИЗНАЦИ – Вие сте в чудесен период на активни действия. Не претоварвайте ума си с предположения, които могат да нямат практическа стойност. В общуването поддържайте чисти намерения и ясна комуникация. Близките хора ще разчитат на вас, а вие имате нужда от топло чувство.
РАК – Насочете силата на емоционалните настроения в конкретни действия. Използвайте събраната енергия за градивни цели и не се отдавайте на носталгия. Правете това, в което ви бива най-добре и не мислете за предварителни резултати. Склонни сте да помагате, но помогнете първо на себе си.
ЛЪВ – Може да има рязка промяна в емоционалните ви настроения. Чувствителни сте и околните ви влияят с реакциите си. Позволете си да направите нещо хубаво за себе си, да изразите чувствата си. Може да се наложи да търпите нечия критика, но личните ви убеждения ще надделеят. Любовта е с вас.
ДЕВА – В силен период сте и вашата активност може да даде плодове. Пазете се от непремерени думи и непоказани емоции. Трябва да овладеете чувството си за безпокойство, което се дължи повече на предположения и хипотези, отколкото на реални събития. Общувайте с оптимисти и се усмихвайте.
ВЕЗНИ – Дните носят възможностите със себе си. От вас зависи, от желанието и усилията да се възползвате. Приятелската сфера е на ваше разположение и в общуването е ясно по какъв начин можете да успеете. Лесно се гневите и затова не обръщайте внимание на критики. Имате силна позиция.
СКОРПИОН – Излизате от кризисна летаргия и набирате повече увереност. Инертността трябва да бъде овладяна чрез спокойно и уравновесено поведение. Околните може да ви провокират, но не търсете нищо лично. Огледайте се за появила се възможност, късметът ще е с вас през тези дни.
СТРЕЛЕЦ – Имате знание за целите, но ви е нужна и практическа подкрепа. Можете да намерите съмишленици, стига да споделите открито и ясно намеренията си. Близки хора и приятели могат да ви объркат повече, отколкото да помогнат. Разчитайте предимно на себе си, търсете хора, които ви вярват.
КОЗИРОГ – Вашата емоционална стабилност зависи от чувствата, които проявявате. Имате желание за повече споделеност и разбиране, но отдавате значение на деловата сфера. Търсете сходството и не отличавайте различията, така ще се чувствате пълноценни и уверени.
ВОДОЛЕЙ – Възможни са пречки за част от проектите ви. Тяхното разрешаване ще дойде на по-късен епат. Ако сте съсредоточени върху това, което зависи от вас, ще постигнете оправдани очаквания. Възможни са хронични оплаквания, така че вземете необходимите мерки. Повече движение и въздух.
РИБИ – Вие попадате в дълъг период на възможности. Те винаги имат двупосочна линия: едната решава проблемите, а другата ги създава. Когато сте находчиви и уверени, използвате силата на противодействието за действие. Интуицията ще ви подсказва къде, а опитът ви сочи по какъв начин.

Leave a Reply