Седмичет хороскоп – специално за читателите на “Приятел”

“Обичайте и ще бъдете обичани”

16.4. – 23.4.2013 г.
Фаза на Луната: Растяща Луна
Времето ще подсказва на какво отдаваме значение. Светлите цветове зареждат с повече положителни емоции и енергичност. Кристал: цитрин – изчиства мислите, носи оптимизъм.

ОВЕН – Можете да стабилизирате емоционалните си състояния, за да вземете оптимални решения. Времето е добро за общуване, контакти и разговори. Имате възможност да изчистите недоразумения или конфликти. Важно е да запазите чувството си за хумор и да гледате на нещата по-ведро.
ТЕЛЕЦ – Съзнателно можете да използвате спомени от миналото, като житейски опит. Важно е да приложите умения и да бъдете отворени за нови знания. Времето ви носи важни послания чрез хората. Ако запазите оптимистичните си мисли, може да сполучите там, където най-малко очаквате.
БЛИЗНАЦИ – Този период е добър за постигане на споразумения и договори. Има опасност да прекалите в претенциите си, размислете. Общуването може да носи разбиране и подкрепа, избягвайте споровете. Изненади може да има, вие сте тези, които ще ги оценявате. Проявете толерантност.
РАК – Възможни са емоционални настроения, които ще преминават бързо. Ако се чувствате засегнати, потърсете тези усещания в близкото минало. Вашите мисли ви водят в конкретни обстоятелства, които може да се повтарят и сега. Променете отношението си и ще видите резултати.
ЛЪВ – Вашата увереност или колебания могат да се усилват. Ще усетите ясна връзка между обстоятелствата и хората. Използвайте своята артистична страна, за да избегнете конфронтации. Може да се наложи да изяснявате отминали решения, интуицията ви знае най-добре. Шансове на път.
ДЕВА – Времето ще ви предложи избор от възможности. Не се оплитайте в минали преживявания, но разчитайте на минал опит. В общуването проявете деликатност и усет. Практичността ви ще има резултати, когато се отърсите от собствените си ограничения. Доверете се на интуитивното чувство.
ВЕЗНИ – Имате възможност да проявите своята уникална чувствителност. Вашите емоции и настроения може да се дължат на отминали преживявания. Повторения на случки и събития, за да вложите нови умения и разум. Контактите могат да ви помагат или пречат в реализирането на целите.
СКОРПИОН – Времето може да ви поднесе благотворно общуване. От вас зависи на какво и на кого отдавате значение. Емоционалните ви настроения са променливи, поради чувство за увереност или неговата липса. Възможна е поява на хора от миналото, а с тях и обстоятелства, които носят промени.
СТРЕЛЕЦ – Вашите намерения могат да намерят и конкретни обстоятелства. Бъдете предпазливи в очакванията си към другите. Разчитайте повече на усилията си, отколкото на чуждите такива. Проявете настойчивост, но и деликатност в преговори или общуването. Важни истини и хора.
КОЗИРОГ – Възможно е да изпуснете от контрол и мислите, и чувствата си. Променливост в желанията, може да обърка хората около вас. Вашата постоянност е нарушена от собствените ви мисли и вероятни очаквания. Времето е добро за повече общуване, изясняване и пътуване. Не чакайте.
ВОДОЛЕЙ – Може да се очакват обрати от всякакъв характер. Вашите емоционални настроения се отразяват и на околните. Настроени сте сговорчиво, но изисквате прекалено от другите. Ако засегнете личните чувства на някого, трудно ще постигнете консенсус. Проявете чувство за хумор.
РИБИ – Времето ви дава шансове, които в миналото сте пропуснали. Нужни са ви решения и повече емоционална устойчивост. Интуицията ви работи добре, но изчистете мислите си. Преценете какво е водещо в събитията и обстоятелствата. Хората около вас, могат да ви помагат или пречат.

Даниела Ангелова
астропсихолог

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*