Зимни спортове, Новини, Спорт, Туризъм

Сезонът в Боровец е до неделя, картата за ден падна на 10 лв.

Ски сезонът в Боровец продължава, информираха от „Бороспорт”. Добрите снежни условия в курорта и големият интерес от страна на любителите на снежните спортове са позволили ски зоната да остане отворена до неделя, 26 април, включително.
Работи лифт „Ястребец Експрес“ с писти „Попангелов“ и „Ястребец 3”, а в петък, събота и неделя – на 24, 25 и 26 април, ще бъде отворен и ски център „Маркуджик“. Осигурен e и редовен безплатен транспорт от долна станция на Кабинката до долна станция на лифт “Ястребец Експрес”.
За най-ентусиазираните скиори и сноубордисти, които не искат зимата да си отиде и желаят още снежни удоволствия, се предоставя дневна лифт карта на символичната цена от 10 лв.
За любителите на фрийстайла са отворени и двата терейн парка в ски център „Ястребец“ – „Сноу Парк Бороспорт” в ръкава на писта “Ястребец 3” и Фемили паркът, който се намира на писта „Попангелов“. Два влека обслужват ползващите трасето на „Сноу Парк Бороспорт”.
Безплатните лифт карти, предоставени от „Бороспорт” на учениците от Общината, пък ще са валидни до последния ден, в който ски зоната ще работи. “Желаем да възродим масовия ски спорт чрез ранно обучение”, сподели по този повод спортният директор на „Бороспорт” Георги Кочов.

Leave a Reply