Зимни спортове, Новини, Спорт, Туризъм

Сезонът в Боровец продължава и след 15 април

Ски сезонът в Боровец продължава. Подходящите условия в трите ски центъра в курорта са предпоставка пистите и лифтовите съоръжения да продължат да са на разположение на скиорите до 19 април, неделя, включително, информираха от „Бороспорт”.
Маркетинг директорът на фирмата Люба Кленова поясни допълнително, че и след тази дата ски зоната ще бъде отворена в събота и неделя и по време на официалните празници, докато има подходящи условия за упражняване на снежните спортове.
За любителите на фрийстайла ще бъдaт отворени и трите терейн парка в Боровец – Промо паркът срещу хотел „Рила”, Сноу парк Бороспорт в ръкава на писта “Ястребец 3” и Фемили паркът в горната част на писта „Попангелов“. Два влека ще обслужват ползващите трасето на Сноу парк Бороспорт.
Скиорите и сноубордистите ще могат да се възползват и от по-ниските цени на лифт картите, които са в сила от 15 март, както и от по-изгодните цени за ски и сноуборд пакети, ски училище и ски и сноуборд обучение.
Както е известно, от началото на април учениците от общината пък имат възможност да ползват ски зоната с безплатни лифт карти, предоставени от „Бороспорт”.

Leave a Reply