Куп прояви в Боровец до края на сезона

Финалното състезание от работата по програмата „Научи се да караш ски” в Боровец ще бъде следващия петък – на 28 март. Тогава дейността по програмата през този зимен сезон ще бъде и официално закрита, съобщиха от пресслужбата на фирма „Бороспорт”.
Традиционната вече кампания се организира от Българската федерация по ски под егидата на Министерството на младежта и спорта и Министерството на образованието и науката. Благодарение на това начинание стотици малки ученици от Самоков и близките селища се запознават отрано с бялата магия.
На 31 март и 1 април в Боровец пък ще се състоят държавното първенство в техничните алпийски дисциплини и надпреварата за купа „Бороспорт”. Стартовете са по гигантски слалом и слалом за мъже и жени. Състезанието е включено в календара на Международната федерация по ски.
До края на сезона гостите на нашия курорт ще могат да се насладят и на културната програма, подготвена от Съюза на хотелиерите и собствениците в Боровец.
Анимационната програма включва всеки ден творчески занимания за малки и големи: тематични партита; рисуване върху глина, пясъчни рисунки; музикални изпълнения; спортуване; йога; медитация; дегустация на вина. Всеки четвъртък и събота се организира вечер на руската култура, а всеки понеделник – Ирландска вечер. Всяка сряда пък желаещите имат възможност да пият чай със ски легендата Петър Попангелов.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*