Сесия на Общинския съвет ще има на 26 ноември

Следващото заседание на местния парламент ще се състои на 26 ноември, четвъртък, от 9 ч. в залата на петия етаж в сградата на Общината. Ще бъдат разгледани предложения за решения на комисиите на съвета и докладни записки на кмета. Предвидени са и питания и предложения на граждани.
Подготвяйки се за сесията, в понеделник, на 16 ноември, съответно от 16 ч. и от 17.30 ч. ще заседават комисиите по здравеопазване и социални дейности и по европейски проекти, стопански дейности и туристическа политика. На следващия ден от 16 ч. е съвещанието на комисията по устройство на територията и екология.
На 18 ноември, сряда, от 15 ч. и от 16 ч. ще се съвещават участниците в комисиите по бюджет и финанси и по въпроси, свързани с разпореждане и възстановяване на земеделски земи.
От 16 ч. и от 16,30 ч. на следващия ден пък ще подготвят своите предложения членовете на комисиите по образование, култура, младежки дейности и спорт и по законност, обществен ред и общинска собственост.
По програма заседанието на местния законодателен орган на 26 ноември ще бъде предпоследно за годината. Последната сесия за 2020-а е планирана за 17 декември.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*