Крими, Новини

„Сигурни пътища” за 24 часа

Полицейска операция „Сигурни пътища“ се проведе от 10 ч. в сряда, на 29 октомври, до 10 ч. на следващия ден на цялата територия на Софийска област, включително в нашата община.
Непрекъснато през тези 24 часа пътни полицаи контролираха скоростта на движение на моторните превозни средства в населените места и извън тях. Практиката показва, че основната причина за възникването на тежки пътни произшествия със загинали и тежко ранени е управлението на автомобили с висока скорост.
В Самоков с уреди бе контролирана скоростта на ул. „Софийско шосе“ при фирма „Бекастрой”, на ул. „Македония“ срещу бившата млекоцентрала, на ул.“Цар Борис III” при ПГ „Константин Фотинов“ и на изхода на града по пътя за Боровец, в горната част на бул. „Искър” /при отклонението за новия мост и кв. „Самоково”/, на кръстовището на ул.“Ихтиманско шосе“ и бул.“България“, на ул. “Рилска малина“ при хотел „Зодиак“, както и при Ветеринарната лечебница.
В района скоростта на колите бе контролирана с уреди в Поповяне, на пътя за Дупница, както и на шосето за София /в района на Мечката/.

Leave a Reply