Новини, Шарен свят

Слънчево време и настроение на последното лятно парти от програмата на Младежкия дом

В последния ден на август – 31-и, се състоя и последното за лятото детско парти от програмата на Младежкия дом. Както и предния път, така и сега проявата бе на открито – на паветата в центъра, поради продължаващия ремонт на Младежкия дом.
Слънчевото време спомогна за едно вълнуващо преживяване на младите участници в любознателната надпревара. 14-те деца бяха разделени в два отбора, като се съревноваваха помежду си, отговаряйки най-бързо и точно на оригиналните гатанки и въпроси от викторината, подготвена от отговорничката на Младежкия дом Латинка Щъркелова. Неин всеотдаен помощник и този път бе младата Ния Малчева. В крайна сметка „Раците” се справиха по-добре със своите отговори от „Делфините”, а вкусни лакомства зарадваха всички участници. Жури с председател Пламен Димитров и членове Елизабет Малчева и Ива Миленкова пък следеше за коректното протичане на проявата.
И, както се казва – на парти, като на парти – накрая присъстващите деца и младежи се впуснаха в забавни игри и състезания – скачане с чували и на един крак, въртене на обръч и пр. Така те по своеобразен начин отбелязаха и наближаващия край на ученическата лятна ваканция.

Силвия Димитрова

Comments Closed

Comments are closed. You will not be able to post a comment in this post.