Новини, Шарен свят

Социална мрежа на Самоков

Сайтът позволява на жителите, представителите на бизнеса, организациите и администрацията да обменят бързо и лесно информация, да намират съмишленици за своите каузи, да членуват в групи по интереси, да създават събития и да дискутират проблемите на общината.

Samokov.bgsocial.net предлага няколко типа профили: личен, фирмен и профил на организации.

В личния си профил гражданите ще могат да споделят лична информация, снимки и видеоклипове, да се обединяват в групи според интереси, да намират съмишленици на своите каузи, да организират събития от всякакъв характер, да изказват позиция и да дават оценки по всички въпроси, които се обсъждат в платформата. Гражданите бързо и лесно ще получават информация за всичко, което се случва в Самоков в областта на бизнеса, политиката, културата, гражданските движения, вакантните работни позиции. Самоковци ще могат да изпращат покани за приятелство и да получават подобни покани, както и да пренесат своите приятелства в онлайн платформата, ще могат да изказват гражданска позиция и да изградят активно гражданско общество.

Фирмените профили са предназначени за представителите на дребния, средния и едрия бизнес, осъществяващи дейност в общината. Чрез своя профил в samokov.bgsocial.net компаниите ще могат бързо и лесно да информират гражданите за продуктите и услугите, които предлагат, техните характеристики и промоционални предложения.

Представителите на бизнеса ще могат да създават събития от всякакъв тип и да канят потребителите на тях, както и да публикуват обяви за работа и да намират кадри онлайн. Фирмите ще имат възможността да се сдружават в групи и лесно да изградят платформа, в която да изказват позиция и да защитават интересите си.

Профилите на организациите са предназначени за всякакъв тип общински, областни и местни организации, фондации, граждански и политически движения, които ще имат възможността да информират гражданите за своята дейност. С профил организации ще могат да се регистрират и музикални и танцови формации, самодейни театрални състави и всички местни таланти, които лесно ще могат да събират привърженици и да информират обществеността за своите мероприятия и изяви.

Samokov.bgsocial.net е част от BGSocial Media Group, чиято цел е да осигури платформа на жителите, бизнеса и организациите във всички градове в страната, на която те ще могат да изразяват своите становища, да се сдружават, да поставят и решават местни проблеми, да изграждат активни граждански групи и да привличат съмишленици за своите каузи.

В сайтовете на BGSocial Media Group гражданите на общините в страната ще могат лесно да се информират за всички дейности, които протичат в техния град и да се обединят за решаването на проблемите, които стоят пред него.

Leave a Reply