Станислав Ласкин: самоковският отпечатък във „Фермата”

29-годишният Станислав Ласкин от Доспей остави трайна диря в едно от най-гледаните телевизионни риалити предавания в България – „Фермата”, която забавляваше и размисляше българите от екрана на бТВ в продължение на четири месеца. Нашето момче загуби дуела си с бъдещия победител Яни Андреев и отпадна от надпреварата за 100 хил. лв. и званието „Първенец” на шоуто дни преди големия финал. С впечатляващия си престой в хитовото риалити обаче Ласкин си спечели хиляди почитатели. Това бе видно и от срещата му, заедно с екипа на сдружение „Българска история”, с ученици от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” по-рано през този месец, когато малчуганите се надпревараха да му задават въпроси.
Станислав спечели зрителските симпатии с усмивка и позитивизъм, но зад тях се крият болка и тъга. Той е бил, както се казва, от двете страни на барикадата: първо – полицай, а после – затворник. Работил е още като шофьор, барман, собственик на заведение в Пловдив, а в момента се занимава с дърводобив заедно с брат си.
„Имал съм много трудности в миналото, но затова пък сега мога да се радвам на живота и да го оценя”, коментира Ласкин след напускането на „Фермата”. Ако бе спечелил предаването, той щял да инвестира парите в цех за мебели. Сега пък мисли за производство на бутикови мебели.
„Ако Станислав бе на финала, можеше да спечели състезанието. Той е изключителен и с чисто сърце ви казвам – съжалявам, че отпадна преди това”, отговори един от продуцентите на „Фермата” Иван Христов на въпрос на водещия на предаването „120 минути” Светослав Иванов на 17 декември.
Е, сигурен съм, че Иван /от Иван и Андрей/ изрази на глас мнението на много самоковци, които подкрепяха своя съгражданин пред екрана.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*